Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Longchamp

Alla Sala

Vi har tyvärr inga produkter som stämmer med denna sökning.
Prova med ett annat sökord.

Upptäck tidlösa Longchamp-väskor hos Fashionette

Sedan 1993 har Le Pliage Bag från Longchamp haft stora framgångar i modevärlden. Den enkla och praktiska modellen, som nuförtiden finns i alla färger liksom i läder och nylon, är det franska märkets storsäljare. Få känner till märkets historia, ett märke som fanns långt innan skissen av de legendariska Longchamp-väskorna.

Accessoarer med tradition – de legendariska Longchamp-väskorna

Longchamp grundades 1948, tillverkade därefter läderfodral till röktillbehör och endast långsamt utvecklades sortimentet fram till år 1971 då den första av många väskor skapades. Först 1978 blev märket till ett väskmärke och orienterade sig bort från sina ursprungliga produkter. Än idag är Longchamp familjeägt och ett av de mest framgångsrika väskmärkena i hela världen. En Le Pliage-väska är nästan ett måste i garderoben och även andra Longchamp-väskor ser man allt oftare på gatorna. Till och med modeikonen Kate Moss har sedan 2010 regelbundet skisserat kollektioner för märket.

Den som gillar våra Longchamp-väskors enkla design bör även ta sig en titt på märken som Boss, Tod's eller JOOP!. Många tidlösa modeller väntar på att du ska upptäcka dem. Har du frågor om vårt sortiment kan du kontakta vår kundservice som gärna hjälper dig på 0800 240 44 30.