Alla Sala

TIDLÖS ELEGANS MED BURBERRY HANDVÄSKOR, ACCESSOARER OCH MODE

Burberry. Sedan 1856 har detta varit en klassisk design med den omisskännliga rutmönstret, bärt av stjärnor som Emma Watson eller Kate Moss. Båda har flera gånger visat upp sina modellkvaliteter för detta traditionsrika varumärke. Stilsäker, het och mycket brittiskt - det är precis vad Burberry representerar.

Burberry är inte bara ett varumärke, det är också en historia som präglas av grundaren Thomas Burberries passion. Vid endast 21 års ålder ville han ge människor friheten att utforska det outforskade, utan att begränsas av tung och obekväm klädsel. Denna filosofi lever vidare i Burberry och styr företagets mål och handlingar.

STILFULLT MED BURBERRY: FRÅN HALSESJAL TILL TRENCHCOAT

Designen av Burberrys halsdukar, handväskor och kläder ligger någonstans mellan klassisk-elegant och avslappnat-coolt - precis typiskt för Burberry. Allt började med den legendariska Burberry-trenchcoaten. Efter de tidlösa dam- och herrkollektionerna följde snart många accessoarer som Burberry-solglasögon, bälten eller handväskor. Framförallt är Burberry-halsdukar med det distinkta mönstret en absolut trendprodukt. Och Burberry-väskorna ger varje outfit den sista touchen och vittnar om bärarens känsla för stil.

Burberrys damkläder är en mix av traditionellt hantverk och modern design. Plaggen är både funktionella och modemedvetna, med en touch av brittisk elegans och världsvana. Burberry-trenchcoaten, en global modefenomen, designades av Thomas Burberry för över 100 år sedan för att ge skydd mot vind och väder för soldater under första världskriget. Idag är den en oumbärlig del av garderoben för varje stilmedveten kvinna.

DET KLASSISKA RUTMÖNSTRET OCH ANDRA SÄRSKILJANDE DRAG

Det klassiska Burberry-rutmönstret i bruna nyanser, svart och vitt förblir omisskännligt, vilket gör att äkta Burberry-halsdukar och handväskor kan identifieras från långt håll. Burberry Check-rutmönstret, som först användes som foder i ytterkläder på 1920-talet, är idag en sann klassiker och symboliserar Burberry världen över. Det är mer än bara en design - det är en symbol för varumärket och dess rika historia.

En annan höjdpunkt i Burberrys dam- och herrkollektioner är gabardinen, ett luftigt och vattenavstötande material som Thomas Burberry uppfann 1879. Detta material revolutionerade regnklädseln och är än idag hjärtat i Burberrys ytterklädeskollektion.

Designen med riddaren på hästryggen, den första riddarmotivet som 1901 vann en offentlig tävling för utformning av en ny logotyp och som än idag pryder Burberrys artiklar, står för skydd, innovation och framtidsinriktad tänkande. På baneret står det latinska ordet "Prorsum", vilket betyder "framåt" och symboliserar Burberrys ständiga strävan efter utveckling.

Bläddra genom det aktuella urvalet av Burberry-kollektionen här hos fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en länge önskad önskan och beställ dina personliga måsten bekvämt online. För mer information finns vår kundtjänst tillgänglig.