Burberry

Alla Sala

Tidlös elegans med handväskor och accessoarer från Burberry

Burberry – det är sedan 1856 klassisk design i omisskänneliga rutmönster och stjärnor som förtrollande Emma Watson eller tuffa Kate Moss har burit dem. Båda två har flera gånger bevisat sina modellkvaliteter för traditionsmärket. Följande var kännetecknande: elegant, hett och very british gäller både för märket och för de två representanterna. Handväskornas, sjalarnas och klänningarnas design ligger någonstans mellan klassisk-elegant och avslappnad-cool. Typiskt Burberry med andra ord.

Burberry: rutigt från trenchcoaten till handväskan

Allt började med den legendariska Burberry-trenchcoaten. Efter de tidlösa dam- och herrkollektionerna följde snart otaliga accessoarer som solglasögon, skärp och handväskor från Burberry. Framför allt handväskorna med de markanta Burberry-mönstret är riktiga trendobjekt. Burberry-väskorna ger varje outfit en sista slipning och fixar bärarens stilkänsla. Den klassiska Burberry-rutern förblir omisskännelig och vi känner igen en äkta Burberry-handväska redan på mils avstånd.

Har du fler frågor om våra handväskor och accessoarer från Burberry? Vår kundservice hjälper dig gärna på 0800 240 44 30. Titta gärna även bland våra märken på fashionette.se, vi har handväskor, skärp och solglasögon från Gucci, Lauren Ralph Lauren och Prada i vårt sortiment.