Alla Sala

Upptäck den aktuella solglasögonkollektionen under Valentino

Valentino Garavani handväskor, skor och accessoarer hos fashionette

Valentino Garavani – namnet låter passionerat och hett. Eldig design, heta reklamkampanjer och upphetsande idéer pryder de populära väskorna från det italienska It-designermärket. Redan strax efter att märket grundades 1959 gick Valentino Garavanis varumärke Valentino som tåget. En av de första kunderna som siktades med den iögonfallande Valentino-designen var ju ändå Elisabeth Taylor. Även idag satsar otaliga kändisar såsom Cameron Diaz och Liz Hurley på de minimalistiska och högst feminina designerna. Utöver eleganta aftonklänningar är även de extravaganta Valentino-handväskorna mycket populära bland Hollywoods kändisar. Många kreationer senare och belönad med internationella framgångar tog Valentino Garavani avsked från modevärlden 2008 med en jättestor modevisning i Paris och lämnade över stafettpinnen till nästa generation. Sedan 2021 säljer vi på fashionette de välkända och eftertraktade handväskorna, skorna, bältena och andra accessoarer under namnet Valentino Garavani. Det är bara solglasögonen som har kvar varumärket Valentino.

Valentino Garavanis profil: det klassiska Valentino-röda och V-loggan

Valentino Garavani blev känd för sina röda aftonklänningar. Denna förkärlek är än idag en del av märkets profil. Men även de ovanliga snitten och de talrika dekorationerna med pärlor och paljetter, som Valentino gärna syr fast som detaljer på sina väskor, är mycket populära. Det är framför allt V-loggan på väskor, bälten och accessoarer som är välkända. När det gällde att använda monogram på egna designprodukter var Valentino Garavani en föregångare i sin bransch.

Förstklassig kvalitet hos detta italienska lyxvarumärke

Designen hos detta traditionsvarumärke från Milano följer fortfarande grundarens höga kvalitetskrav och är än idag lika elegant, stilrent och minimalistiskt. Smidigt läder av hög kvalitet och nitar är kännetecken som är lätta att känna igen och som definierar märket idag. Varje handväska uppvisar en sådan kärlek till detaljer att de genast räknas till lyxväskorna. High fashion-märkets framgångssaga går alltså vidare utan dess grundare och vi kan fortsätta glädjas åt det italienska modemärkets exklusiva design.

En absolut klassiker: Rockstud-kollektionen

Om du gillar lyxiga kreationer med italienskt temperament men föredrar lite mer extravagant design med rockigt stuk, då får du inte missa Rockstud-kollektionen från Valentino Garavani. För mer information om handväskor, skor och andra accessoarer från Valentino Garavani kan vår kundservice hjälpa dig på +49 (0)800 240 44 30.