Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

Valentino Garavani

Alla Sala

Handväskor, skor och accessoarer från Valentino Garavani hos fashionette

Valentino Garavani – namnet låter lidelsefullt och hett. Eldiga designer, heta reklamkampanjer och upphetsande idéer pryder de populära väskorna från det italienska märket. Redan tidigt efter märket grundades år 1959 gick det rakt framåt för Valentino Garavani. En av de första kunderna, som siktades med den iögonfallande Valentino-designen, var ju ändå Elisabeth Taylor. Även idag satsar otaliga kändisar såsom Cameron Diaz och Liz Hurley på de minimalistiska och högst feminina designerna. Utöver eleganta aftonklänningar är även de extravaganta Valentino-handväskorna mycket populära bland Hollywoods kändisar.

Handväskorna strålar i den klassiskt röda Valentino-färgen

Förkärleken för den röda färgen räknas än idag till Valentinos varumärke. Men även de ovanliga snitten och de talrika dekorationerna med pärlor och paljetter, som Valentino gärna syr fast som detaljer på sina väskor, är mycket populära. Varje handväska uppvisar en sådan kärlek till detaljer att de genast räknas till lyxväskorna. Många kreationer senare och belönad med internationell framgång tog Valentino Garavani avsked från modevärlden 2008 med en jättestor modeuppvisning i Paris och lämnade över spiran till nästa generation.

Traditionsmärkets designer håller fortfarande Valentinos riktlinjer och visar sig vara lika elegant och minimalistiskt än idag. Smidigt läder av hög kvalitet och nitar är ett varumärke som är lätt att känna igen och som definierar märket idag. High-fashion-märkets framgångssaga går alltså vidare utan dess grundare och vi kan länge glädjas åt det italienska modemärkets exklusiva design.

Om du tycker om de lyxiga kreationerna med italienskt temperament, då bör du även ta en titt på den extravaganta Valentino Rockstud-kollektionen och på Valentino Sneakers. För mer information om våra Valentino-handväskor kan vår kundservice hjälpa dig på 0800 240 44 30.