Frakt & leverans


Leveranskostnader

“Standardleverans” av din vara inom Sverige är gratis och din beställning kommer till dig inom 3 vardagar. Dessutom erbjuder vi annan andra avgiftsbelagda leveransalternativ.

Det är alltid gratis att returnera din beställning.

Leveranstid

Beställningar som kommer in till oss före klockan 16:00 h skickas samma dag om inga frågor uppstår..

Leverans till en vald adress

Vi levererar inte bara till din fakturaadress – vi kan även skicka dina handväskor till en annan adress, exempelvis till ditt arbete. Obs! I detta fall får endast du eller ett godkänt postrum ta emot och acceptera leveransen.

Transportskador

Innan du tar emot leveransen ska du kontrollera att det inte finns några yttre skador på paketet. Om det gör det ska du inte ta emot leveransen.

När du tagit emot leveransen ska du öppna paketet omedelbart.Om du skulle upptäcka fel eller skador på produkten ska du ta kort på produkten och kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt.Om en eller flera artiklar saknas ska du kontakta vår kundtjänst omedelbart, eftersom vi måste be UPS att påbörja en utredning av leveransen. Förvara paketet på ett säkert ställe, eftersom det ska hämtas och undersökas av UPS. Om UPS inte kan hämta upp och undersöka paketet kan fallet inte behandlas.

Leveransstatus

När vi har skickat iväg ditt paket får du ett leveransbesked via mejl med en spårningslänk som du enkelt använder för att se statusen på din leverans.

Retur

Du kan returnera din order inom 30 dagar från köpet genom att använda returetiketten som ligger med din order. Fyll i returblanketten och lägg den tillsammans med Fashionette ID-kort i paketet som du vill skicka tillbaka. Fäst sedan UPS returetikett utanpå paketet. Observera att vi bara kan ta emot returer som innehåller ett Fashionette ID-kort. Så fort vi tagit emot ditt returnerade paket meddelar vi dig via mejl och återbetalar ordersumman. Det är gratis att skicka tillbaka en produkt till oss om du använder den förbetalda UPS returetiketten och lämnar in paketet på en UPS Access Point eller Shop. Om du hellre vill att paketet ska hämtas får du stå för kostnaden. Kontakta UPS direkt om du vill boka hämtning.