Alla Sala

FENDI – ITALIENSK ELEGANS INSPIRERAD AV KARL LAGERFELD

Bakom Fendis framgång står ingen mindre än Karl Lagerfeld. Han har inte bara starkt präglat den italienska etikettens stil, utan också designat dess berömda logo: de två "F:en" som är världsberömda som Fendis emblem och som man beundrar på de flesta skapelserna. 1925 grundades Fendi först som päls- och läderverkstad av Adele och Edoardo Fendi i Rom, och det var först 40 år senare, genom den unge Lagerfelds design, som Fendi steg upp till att bli ett internationellt känt varumärke. Idag är Fendi synonymt med lyx och kvalitet och uppskattas över hela världen för sina utsökta design och mästerliga hantverk.

FENDI VÄSKOR, STÖVLAR OCH SOLGLASÖGON

Tack vare den unge Karl Lagerfelds hjälp etablerade sig varumärket snabbt på modemarknaden. Fendi-febern spreds sig snabbt från Rom till hela världen. Även under nuvarande Creative Director Kim Jones ledning fortsätter Fendi att sätta standarden. De eftertraktade Fendi-stövlarna med gulddekorationer och matchande Fendi-solglasögon är perfekta för varje tillfälle och ett absolut måste-ha. Fendi står för tradition och kvalitet – tidlös skönhet. Fendi-väskorna är karakteristiska, praktiska för vardagsbruk, underbart lyxiga, förföriskt feminina och alltid i framkant med trenderna. De eftertraktade Fendi-handväskorna kompletteras perfekt i den nuvarande kollektionen av värdefulla Fendi-scarfar som imponerar med sin färgintensitet och trendbetonade mönster. Lätt att säkra genom onlineköp – ett klick och din Fendi-väska är din.

FENDI DAMMODE – EN UTTRYCK FÖR LYX OCH ELEGANS

Fendi är känt inte bara för sina exklusiva accessoarer, utan också för sin högkvalitativa dammode. Husets kollektioner är en uttryck för lyx och elegans, präglade av förstklassiga material och mästerligt hantverk. Fendis damkläder utmärks av sin tidlösa estetik och innovativa stil. De är både moderna och klassiska, med en touch av romantik och fokus på detaljer. Plaggen är utformade för att smickra den kvinnliga kroppen samtidigt som de erbjuder hög komfort och funktionalitet. Oavsett om du letar efter en elegant aftonklänning, avslappnade jeans eller en elegant accessoar – Fendi har något för varje smak och tillfälle.

Bläddra genom det aktuella urvalet av Fendi-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en länge önskad dröm och beställ dina personliga måsten bekvämt online. För ytterligare information finns vår kundtjänst gärna tillgänglig.