Alla Sala

Väskor & accessoarer från Prada

Ett måste för fina lyxiga looks: de legendariska väskorna & accessoarerna från Prada. En Prada är ett måste bland anspråksfulla trendsättare och symboliserar lusten till lyx som ingen annan. Prada-handväskor utstrålar inte bara genom sin typiska logga, utan även genom sin omisskänneliga look, ett lyxigt stil-statement och är ett absolut måste för den fina garderoben. Lyxmärket grundades av bröderna Mario och Martino 1913 i underbara Milano och revolutionerades på ett banbrytande sätt av barnbarnet Miuccia Prada. Ur den enkla försäljningen av lädervaror uppstod ett av de mest framgångsrika modemärkena i världen. Företagsloggans nedvända trekant blev till ett omisskänneligt varumärke i alla nya Prada-kollektioner.

Res som en kung – med handväskor från Prada

Redan 1919 uppskattade kungafamiljen Fratelli Prada. Han utnämndes till kunglig hovleverantör och det säkerligen inte enbart tack vare sina väskor. Även resväskor är ett område, allt från Prada-resväskor till Prada-trolleys, där kändisar över hela världen litar blint på Pradas aktuella kollektioner. Kändisar älskar märket för dess enkla elegans och unika kvalitet. Särskilt en accessoar är numera oumbärlig: de omisskänneliga solglasögonen från Prada. Märket har alltid satt säkra trender och dikterar modevärlden med dess helt egna stil. Upptäck och beställ dina favoriter helt bekvämt och okomplicerat online med några musklick.

För mer information om våra Prada-väskor kan vår kundservice hjälpa dig på 0800 240 44 30. Upptäck hos Fashionette – Tysklands störta webbutik för designerväskor & -accessoarer – förutom Prada, över 60 andra exklusiva designer som t.ex. MCM, Tod's, Guess och Abro.