Alla Sala

PRADA: FRÅN MILANESISKA RÖTTER TILL GLOBALT VARUMÄRKE

Prada, som grundades i Milano 1913 av bröderna Mario och Martino, har utvecklats från en blygsam lädervaruaffär till ett av världens ledande modehus. Varumärket, som är känt för sin prestige och kvalitet, har revolutionerats under kreativ ledning av Miuccia Prada, grundarens barnbarn. Denna omvandling har fört Prada till modeindustrins framkant och gjort det till en symbol för avantgardistisk design. Pradas filosofi kombinerar tradition med innovation för att skapa ett unikt mode som är både tidlöst och modernt.

DISTINKTA LYXIGA SOLGLASÖGON - PRADAS SIGNATUR

Prada står för mer än bara mode: det är ett uttryck för lyx och elegans. Varumärkets mångsidiga kollektioner, som sträcker sig från handväskor till skor och accessoarer, erbjuder allt som ditt hjärta önskar. Särskilt anmärkningsvärda är Pradas solglasögon, som anses vara sinnebilden för stil och sofistikering. Varje par är ett mästerverk som inte bara skyddar mot solens strålar, utan också fungerar som ett fashion statement. Produkterna känns igen på sin ikoniska logotyp och sin omisskännliga design i oversize, retroform eller ikonisk iögonfallande ram och sitt utmärkta utförande. Varje Prada-plagg återspeglar den diskreta elegans och höga kvalitet som Prada är känt för.

PRADA VÄSKOR - MÄSTERVERK AV MODE

Prada-väskan är ett lyxigt stiluttryck och ett absolut måste för den sofistikerade garderoben, inte bara på grund av den typiska logotypen, utan också på grund av dess omisskännliga utseende. Prada-väskor är den ultimata symbolen för lyx och status. Varje väska är ett konstverk, omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa material och genomtänkt in i minsta detalj. Från klassiska snitt till modern design - Pradas väskor erbjuder en variation som kommer att glädja alla modekännare. Prada handväskor är inte bara en modeaccessoar, utan också en investering i tidlös elegans och stil.

Bläddra igenom det aktuella urvalet av Prada-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en önskan du haft länge och beställ dina personliga musthaves bekvämt online. Vår kundtjänst ger dig gärna ytterligare information.