Alla Sala

Beställ handväskor, skor, portmonnäer och andra accessoarer från Gucci online

Är du svag för Gucci-handväskor? Inte bara kändisar faller för lyxmärkets omisskännliga kreationer. Märkesfans över hela världen älskar den uttrycksfulla stilen och det där lilla extra. Gucci-väskornas omisskännliga design är till stor del präglade av hästsporten. De två bokstäverna – "G" – är sammanflätade så att de ser ut som två hästskor, vilket påminner om märkets historia.

Företaget grundades 1921 av sadelmästaren Guccio Gucci och etablerades sig snabbt i modevärlden. Guccis handväskor markerar varje stora uppträdande och förkroppsligar den stora modeikonens självsäkra stil. Alltid elegant och ladylike och samtidigt speciell och unik – typiskt Gucci helt enkelt.

Så är det inte underligt att otaliga klassiker från det traditionella märket har skrivit modehistoria. Loafers-skon hittade till och med hela vägen in på Museum of Art i New York, men även den berömda Bamboo Bag förtrollade high societyn med sitt bambushandtag och är än idag en av de stora försäljningssuccéerna bland Guccis handväskor. Hur vore det med en Gucci Dionysus-väska? Den blev inom loppet av en kort tid till en av de mest älskade it-väskorna. Dionysus-väskan är mångsidig och passar perfekt till aftonklänningen, men även till den professionella looken eller daglooken.

Från sadelmästare till lyxdesigner – Gucci-handväskornas väg

Kika omkring bland de aktuella kollektionerna här hos fashionette och hitta din favorit från Gucci. Vår favorit – axelremsväskan från Gucci. Uppfyll din käraste önskan och beställ hem din personliga must-have helt bekvämt på nätet. Är du ett fan av kvalitet och extravagans? Titta då även på våra italienska axelremsväskor!

För mer information om våra Gucci-väskor kan vår kundservice hjälpa dig på 0800 240 44 30. Upptäck även andra exklusiva designer hos Fashionette, såsom Ralph Lauren, Dolce & Gabbana eller Ted Baker.