Alla Sala

FRÅN FLORENS UT I VÄRLDEN: GUCCIO GUCCIS LYXIGA LÄDERDRÖM

Företaget grundades 1921 av sadelmästaren Guccio Gucci som en liten lädervaruvärkstad och bagageverkstad i Florens. Efter att ha öppnat fler butiker i Italien lanserade Gucci 1947 en handväska med bambuhandtag – den berömda Bamboo Bag. Företaget blev känt för sina fina lädervaror och lyxiga handväskor. Åren efter grundarens död 1953 expanderade märket över hela världen.

GUCCIS VÄSKOR MED DET KÄNNETECKNANDE DUBBEL-G

I mitten av 1960-talet introducerades den välkända logotypen med de två sammanlänkade stigbyglarna, eller de sammanflätade ”G”:na för Guccio Gucci – och med framgång, för inte bara kändisar faller för lyxmärkets omisskännliga kreationer. Fans av märket älskar den uttalade stilen och det där lilla extra över hela världen. De igenkännande designerna av Guccis väskor är ofta inspirerade av hästsporten. Det är därför inte förvånande att många klassiker från det traditionella modehuset har skrivit modehistoria. Gucci-väskan Dionysus är mångsidig och passar perfekt både till aftonklänningen och till affärs- eller dagliga looken.

GUCCIS SKOEVOLUTION SOM TILL OCH MED HAR TAGIT SIG IN I MUSEET

Guccis Loafer-skor har till och med funnit sin väg in i ”Museum of Art” i New York. Denna klassiker, som med åren har tolkats om och om igen, står för den tidlösa elegansen och hantverksskickligheten som Gucci är känd för. Oavsett om det är till röda mattan eller till vardags, erbjuder Gucci-skor det perfekta paret för varje tillfälle.

Gucci Kläder: Där Tradition Möter Modernitet

Gucci-kläder för damer är mer än bara ett val, det är en attityd. Kollektionerna övertygar med en extraordinär blandning av historisk grandezza och modernt streetstyle. Vare sig du väljer en ikonisk Gucci-klänning som imponerar med innovativa mönster och precisa snitt, eller en sofistikerad jacka som bär de legendariska vävda ränderna och imponerande detaljer – varje kreation berättar en historia om hantverksmässig mästerlighet och omisskännlig stil. Gucci-modekreationerna är en hyllning till det förgångnas prakt och den djärva kreativiteten i nuet, perfekt designade för att sätta din personliga modeförklaring.

VISIONEN FÖR GUCCI SOLGLASÖGON

Gucci-solglasögon är kända för sin framträdande design och högkvalitativa bearbetning. De är inte bara perfekt skydd för ögonen, utan även en modeförklaring. Med sina distinkta designer och det berömda Gucci-logotypen är de omtyckta av både kändisar och modeentusiaster. Med Gucci-solglasögon kan du fullända varje outfit och se cool ut.

Guccis Signaturplagg: Måste-Ha för Varje Modekunnig Dam

I garderoben för en sann fashionista får de populäraste Gucci-plaggen inte saknas. Varje enskilt klädesplagg speglar blandningen av florentinsk hantverksskicklighet och innovativ design som har gjort Gucci till ett av de mest eftertraktade lyxmärkena i sin tid.

  • Gucci Logo-T-Shirt: Avslappnad och Ikonisk. Börja med självaste klassikern – Gucci-logotyp T-shirten. Den är ett måste och kan kombineras mångsidigt. Vare sig det är under en kavaj för en chic-sportig look, eller med ett par Gucci-jeans för en avslappnad eftermiddag, är denna T-shirt ett uttalandeplagg som förkroppsligar Guccis tidlösa charm.
  • Dubbel G Bältet: En Symbol för God Smak. Fortsätt med det legendariska dubbel G-bältet. Ett tillbehör som över åren har blivit ett riktigt kultobjekt och som är utmärkt för att lyfta en enkel jean eller byxa. Det betonar midjan och ger varje outfit extra lyx.
  • Gucci Princetown Loafern: Komfort Möter Femininitet. Gucci Princetown Loafern förtjänar också att nämnas i denna lista. Från början designad som toffel, har denna bekväma slip-in med karakteristiskt Horsebit-detaljer utvecklats till en populär streetstyle-favorit.
  • Dionysus Väskan: Elegans med Historia. Denna väska är ett riktigt blickfång och ett perfekt val för varje kvinna som uppskattar både klassiska element och samtida design. Dess slående låsdesign, inspirerad av den grekiska mytologin, gör Dionysus till ett omisskännligt tillbehör från Gucci.
  • Gucci Silkes-scarfen: En Bris av Lyx. Slutligen får inte Gucci-silkhalsduken saknas. Oavsett om den bärs som huvudband, nonchalant bunden runt halsen eller som en färgstark accent på handväskan – en Gucci-scarf är en mångsysslare som ger varje look det där lilla extra.

Bläddra igenom det aktuella urvalet av Gucci-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoritplagg. Förverkliga en länge önskad dröm och beställ dina personliga måste-ha enkelt online. För ytterligare information står vår kundtjänst gärna till tjänst.