Alla Sala

JIMMY CHOO: KLÄDER, SKOR OCH ACCESSOARER MED KULTFAKTOR

Jimmy Choo är kult! Varumärket är mest känt för sina vackra Jimmy Choo högklackade skor, men märket har mycket mer att erbjuda än bara designerskor. Jimmy Choos väskor, accessoarer och exklusiva modekollektioner bidrar till lyxmärkets framgångssaga. Den malaysiska skomakaren har tagit sig till toppen med hjälp av hårt arbete, uthållighet och fantastiska kreationer. Alltid nytt, alltid överraskande och alltid unikt - det är kännetecknet för varje ny Jimmy Choo-kollektion. Alla som bär Jimmy Choos skor eller väskor sticker ut, eftersom både varumärkets handväskor och skor är spännande, dyrbara och omisskännliga på sitt eget sätt. Det är därför knappast förvånande att märket var mycket populärt i kultserien "Sex and the City" och förtrollar modemedvetna kvinnor över hela världen.

JIMMY CHOO: MELLAN STJÄRNOR OCH H&M

Även om Jimmy Choo själv drog sig tillbaka från branschen 1996 och lät sin systerdotter Sandra Choi ta över företaget, utnämndes han 2003 till "Officer of the Order of the British Empire" av den brittiska drottningen för sina modetjänster - vilken speciell ära! Så det är inte konstigt att stjärnor som Victoria Beckham och Cameron Diaz sedan länge har upptäckt designern för sig själva och aldrig lämnar huset utan sin Jimmy Choo-väska. Men Jimmy Choo har också mycket att erbjuda grannen. År 2009 designade lyxmärket en kollektion för H&M som såldes slut inom 10 minuter - typiskt Jimmy Choo!

JIMMY CHOO SKOR - EN DRÖM PÅ TVÅ KLACKAR

När man tänker på Jimmy Choo är det ofta de hisnande skorna man tänker på först. Märkets högklackade skor är inte bara skor - de är konstverk. Varje par Jimmy Choo-skor återspeglar den passion och det hantverkskunnande som ligger bakom företagets skapelser. Från eleganta stilettklackar och bekväma platta skor till förföriska över-knät-stövlar - Jimmy Choos skor representerar lyx, elegans och tidlös stil. De har erövrat röda mattan och gatorna i modemetropolerna och är ett måste för varje kvinna som värdesätter exklusivitet och design. Med Jimmy Choo-skor på fötterna känner du dig självsäker, glamorös och redo att erövra världen.

ALLTID COOL - MED SOLGLASÖGON FRÅN JIMMY CHOO

Fördjupa dig i världen av Jimmy Choos solglasögon, som finns för kvinnor, män och även som unisexmodeller. Låt dig inte bara styras av trender, utan hitta den perfekta modellen som smickrar din individuella stil och ansiktsform. Från tidlösa svartvita nyanser till djärva färgexplosioner i guld, silver, rött, blått och gult - du kommer garanterat att hitta din favorit bland Jimmy Choos solglasögon. Och för perfekt syn finns Jimmy Choo solglasögon naturligtvis tillgängliga med och utan recept.

Bläddra igenom det aktuella urvalet av Jimmy Choo-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en önskan du haft länge och beställ dina personliga musthaves bekvämt online. Vår kundtjänst hjälper dig gärna med ytterligare information.