Alla Sala

EN LEGEND I MODEVÄRLDEN: ALEXANDER MCQUEEN

Alexander McQueen ansågs vara en av vår tids viktigaste modeskapare och största visionärer och det tog inte lång tid för honom att bli stadens samtalsämne med sitt iögonfallande och ohämmade mode som "enfant terrible". På mindre än 10 år blev Alexander McQueen en av världens största modeskapare och hedrades till och med av drottningen som "Most Excellent Commander of The British Empire". Hans modevisningar var legendariska och de största spektaklen, ibland skandalösa och fyllda med en enorm känslomässig kraft - och det är precis vad hans design utstrålar.

High fashion-varumärket drivs nu framgångsrikt av Sarah Burton. Tack vare henne kan vi fortfarande köpa Alexander McQueen-produkter, av vilka vackra stilar också finns tillgängliga online på fashionette - få tag på brittisk haute couture!

ALEXANDER MCQUEENS VÄSKOR & KONTRASTERANDE KOLLEKTIONER

Skörhet och styrka, tradition och modernitet. Ingen annan modedesigner lägger större vikt vid uttrycksfull design, vilket framgår av de vackra Alexander McQueen-väskorna. Alexander McQueens väskor är tillverkade av material av högsta kvalitet och är lika exklusiva och ovanliga som hans mode. Dödskallar och romantiska detaljer pryder hans designerväskor och gör dem omisskännliga. Stjärnorna låg för hans fötter, särskilt Lady Gaga var ett av hans största fans och bar till och med hans design i sina musikvideor.

FRÅN KLÄNNINGAR TILL HALSDUKAR: ALEXANDER MCQUEENS VÄRLD

Alexander McQueens mode, från klänningar och jackor till toppar, är också känt och eftertraktat runt om i världen. Varje plagg som tillverkas under denna etikett förkroppsligar den perfekta blandningen av tradition och modernitet som har gjort McQueen så berömd. Förutom mode är Alexander McQueens halsdukar och accessoarer också särskilt populära. Varje produkt är tillverkad med samma känsla för detaljer och designerns omisskännliga signatur.

ALEXANDER MCQUEEN SKOR

Alexander McQueens skokollektioner är lika imponerande och unika som hans mode- och väskkollektioner. Varje par Alexander McQueen-skor som tillverkas under detta märke förkroppsligar den perfekta blandningen av tradition och modernitet som har gjort McQueen så berömd. Från fantastiska Alexander McQueen högklackade skor med ikoniska dödskalleutsmyckningar till eleganta och bekväma Alexander McQueen sneakers, Alexander McQueen skor är ett måste för alla modeentusiaster. De bekväma Alexander McQueen-träningsskorna är särskilt populära bland fansen tack vare sin eleganta men ändå enkla design. De är inte bara fashion statements, utan också konstverk som återspeglar McQueens vision och talang.

Bläddra igenom det aktuella urvalet av Alexander McQueen-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en önskan du haft länge och beställ dina personliga musthaves bekvämt online. Vår kundtjänst hjälper dig gärna med mer information.