Alla Sala

Väskor & accessoarer från Chloé

Egypten har mycket mer att erbjuda än mumier och pyramider. När det gäller modemärket Chloé tänker många på Paris och franska prêt-à-porter, men Gaby Aghion, företagets grundare, föddes i Egypten. Märket, som gjorde den unga Karl Lagerfeld stor som chefredaktör, har funnits sedan 1952. Tidigt upptäckte stjärnor som Brigitte Bardot och Grace Kelly märket och blev stormförtjusta i kreationerna. Än idag är märket mycket populärt bland kändisarna och Kirsten Dunst och Natalie Portman har siktas i Chloé-stil på modemetropolernas gator.

Chloé skapar lyxiga konstverk

Chloé-handväskorna är omisskänneliga och tidlöst vackra. Varje ny Chloé-kollektion är elegant och alltid populär. Chloé producerar inga kortvariga trender, Chloé skapar värde. Lyxiga konstverk för anspråksfulla kunder. Varenda Chloé-handväska gör stil-statements och det på dess helt unika, värdefulla sätt. Låt dig förtrollas av finesserna och förkärleken för detaljer som väskorna från Chloé imponerar med. Bli också du ett fan av den senaste Chloé-kollektionen som återigen förenar nobless och stilsäkerhet på ett så underbart vis. Säkra din Chloé-väska helt enkelt med ett par musklick hos Fashionette. Hur vore det till exempel med en Chloé Drew-väska? Den blev inom loppet av en kort tid till en av de mest älskade it-väskorna. Drew-väskan är lyxig, elegant och passar perfekt i vardagen.

För mer information om våra Chloé-väskor & **See by Chloé kontakta vårt kundservice-team som hjälper dig på 0800 240 44 30. Upptäck hos fashionette – Tysklands störta webbutik för designerväskor & -accessoarer – förutom Chloé, över 100 andra exklusiva designer som t.ex. Céline, Saint Laurent, MCM och Givenchy.