Alla Sala

CHLOÉ MODE, VÄSKOR, SKOR & TILLBEHÖR

Chloé anses vara synonymt med Prêt-à-porter - för fransk, tidlös elegans och högkvalitativt mode. Grundat av Gaby Aghion år 1952, har varumärket snabbt etablerat sig som en av de ledande varumärkena för dammode, skor och accessoarer. Under kreativ ledning av designers som den unge Karl Lagerfeld har Chloé utvecklat en unik stil som fortfarande uttrycks i varje kollektion. Stjärnor som Brigitte Bardot och Grace Kelly var några av de första att upptäcka och bli förtjusta i varumärkets skapelser. Från Chloé klänningar till jackor och de ikoniska väskorna: Idag ser man kändisar som Kirsten Dunst eller Natalie Portman i Chloé-stil på gatorna i modehuvudstäderna.

LYXIGA KONSTVERK FRÅN CHLOÉ: JACKOR, KLÄNNINGAR, VÄSKOR & MER

Elegant och alltid i tiden är de senaste Chloé-kollektionerna. För Chloé skapar inte kortlivade trender, Chloé skapar värden. Lyxiga konstverk för kräsna kunder. Varje enskild Chloé-handväska, varje Chloé-jacka, varje klänning gör ett stiluttalande på sitt helt unika och högkvalitativa sätt. Låt dig förtrollas av förfiningen och kärleken till detaljer. Bli även du fan av den aktuella Chloé-kollektionen och bläddra igenom fashionette's onlinebutik. Vad sägs om exempelvis Chloé Drew eller en artikel från See by Chloé-serien? Drew har på kort tid blivit en av de mest populära It-väskorna. För Drew är lyxig, elegant och perfekt för vardagsbruk.

CHLOÉ DAMMODE: EN SYMBIOS AV ELEGANS OCH FEMININITET

Chloés dammode är en hyllning till kvinnlig elegans och individualitet. Det kännetecknas av flytande silhuetter, högkvalitativa material och tidlös chic. De olika Chloé-kollektionerna är mångsidiga och erbjuder den perfekta outfiten för varje tillfälle - vare sig det är en elegant kvällsklänning, avslappnade jeans eller en stilfull blus. För med Chloé väljer du mode som understryker din personlighet.

Bläddra bland den aktuella urvalsavdelningen för Chloé-kollektionen här hos fashionette och hitta dina favoriter. Förverkliga en länge närd önskan och beställ dina personliga must-haves bekvämt online. För ytterligare information står vår kundtjänst gärna till tjänst.