Alla Sala

TOM FORD MODE & ACCESSOARER

Tom Ford designade först för lyxmärket Gucci och var känd av många som "King of Cool". Nu designar han inte bara för sitt eget märke, utan arbetar också som regissör vid sidan om. Han är en multitalang och beskriver sig själv som en riktig arbetshäst. Inte undra på att Tom Ford har arbetat sig till toppen av modescenen med så mycket flit och självdisciplin. Dofter, solglasögon, en exklusiv herrkollektion med vilken han till och med ersatte Brioni som James Bond-utrustare och nu även handväskor - Tom Ford lyckas med allt. Särskilt Tom Ford-väskor är av hög kvalitet och ser bra ut på både män och kvinnor. Nicole Richie och Jennifer Aniston älskar också Tom Ford-väskor. Tom Ford handväskor är superklassiska i mörkt läder och passar till alla outfits - så det perfekta utseendet är förprogrammerat.

TOM FORD SOLGLASÖGON

Tom Fords solglasögon är inte bara ett fashion statement, utan också ett tecken på förstklassigt hantverk och oöverträffad kvalitet. Varje modell återspeglar Tom Fords omisskännliga stil, känd för sin tidlösa men ändå moderna design. Kollektionerna erbjuder en mängd olika former och färger så att alla kan hitta det perfekta paret för sin individuella smak. Tom Ford-solglasögon är inte bara funktionella utan också extremt eleganta och ger bäraren en aura av lyx och elegans. I modevärlden är de en oumbärlig accessoar för alla som vill uttrycka sig moderiktigt. De högkvalitativa materialen och det exakta utförandet gör dem till ett måste för alla som värdesätter stil och kvalitet. Kändisar som Brad Pitt och Angelina Jolie har setts bära Tom Ford-solglasögon, vilket understryker deras popularitet och status som lyxaccessoar. Om du letar efter den perfekta accessoaren för soliga dagar kommer du garanterat att hitta den med Tom Fords solglasögon.

TOM FORDS HEMLIGHET BAKOM FRAMGÅNGARNA I MODEVÄRLDEN

Tom Fords framgång i modevärlden är inget mirakel, utan resultatet av hårt arbete och en djup förståelse för samtida klädtrender. Med bara fyra timmars sömn är Tom Ford passionerat engagerad i att utveckla ny design som alltid återspeglar de senaste modepreferenserna för byxor, toppar, kappor och klänningar. Modemedvetna kvinnor och män över hela världen uppskattar det unika och moderiktiga i hans kreationer. Tom Fords mode är internationellt erkänt och syns inte bara i New York, utan även på catwalken i Paris, Milano och London. Den som kan ge Guccis design ny glans är utan tvekan imponerande och tar modevärlden med storm. Tom Ford har bemästrat konsten att presentera värdet av sina kollektioner på ett sådant sätt att de inte bara är funktionella, utan också riktiga modestatement: Från praktiska stickade tröjor, snygga chenille-leggings med en rockig skinnjacka till glittrande aftonklänningar. Och för dem som också vill ha detta mode och letar efter flexibla betalningsalternativ, erbjuder fashionette möjligheten att köpa Tom Ford-produkter i bekväma avbetalningar. Låter frestande, eller hur?

Bläddra igenom det aktuella utbudet av Tom Ford-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en lång önskan och beställ dina personliga måste-haves bekvämt online. Vår kundtjänst ger dig gärna ytterligare information.