Givenchy

Alla Sala

Väskor, skor & accessoarer från Givenchy hos Fashionette

France meets Italy – fransk tradition möter friska vindar från Italien. Riccardo Tisci, italiensk Creative Director på modemärket Givenchy, ger nytt liv åt modemärket som grundades 1952. Det franska märket grundades av Hubert de Givenchy som kunde räkna kändisdamer som Audrey Hepburn och Grace Kelly till sina kunder. Givenchy blickar tillbaka på en lång och framgångsrik karriär. Känd blev modeskaparen genom sina grälla färger och pompösa hattar som alltid såg till att hans skapelser fick uppmärksamhet. Han räknas även till en av medskaparna av "den lilla svarta". Med 25 år var Givenchy den yngsta designern i Paris modevärld. John Galliano och Alexander McQueen hör till traditionsmärkets före detta chefsdesigner. Och nu även Riccardo Tisci som tar med sin helt egna stil.

Lever du den klassiska stilen med tidlösa Givenchy-väskor?

Tidlös och med fokus på kvalitetens värde – så ser väskor från Givenchy ut även idag. Nu dominerar mjuka färger modemärkets accessoarer. De enkla, vackra Givenchy-handväskorna är ett must-have för varje kvinna och är lätta att kombinera. Tillverkade av hög kvalitet på högsta nivå imponerar väskorna från Givenchy med ett äkta stil-statement. Märket står för kvalitet och lyx och spelar tillförlitligt i första ligan. Vilken kvinna är inte slav under Audrey Hepburns eller Jackie Kennedys stil? Med Givenchy-väskor är man väldigt nära de minnesvärda ikonernas tidlösa look.

För mer information om våra Givenchy-väskor kan vår kundservice hjälpa dig på 0800 240 44 30. Om du tycker om det franska märkets klassiska stil bör du även kasta ett öga på de minimalistiska designerna från Prada eller Versace i vår webbutik.