Givenchy

Alla Sala

GIVENCHY Kläder, skor, väskor och mer: KVARTEN AV FRANSK CHIC

Givenchy, ett namn som har en speciell klang i världen av mode och lyx. Huset Givenchy grundades 1952 av den visionära designern Hubert de Givenchy och har blivit synonymt med elegans, sofistikering och tidlös skönhet. Baserat i hjärtat av Paris, på 3 Avenue George V, förkroppsligar Givenchy kvintessensen av fransk chic.

The House of Givenchy är känt inte bara för sin haute couture, utan också för sina ready-to-wear kollektioner, väskor, accessoarer, parfymer och kosmetiska produkter. Varje produkt som presenteras under Givenchy-namnet återspeglar varumärkets kärnvärden: kvalitet, innovation och tidlös elegans. Det spelar ingen roll om det är en av märkets utsökta väskor eller en rabatterad Givenchy T-shirt. Det är denna unika blandning av tradition och modernitet som har gjort Givenchy till ett av de mest eftertraktade varumärkena i världen av lyxmode.

VISIONÄR STRATEGI OCH IKONISKA DESIGN FRÅN GIVENCHY FASHION

Givenchys historia är rik på innovationer och banbrytande ögonblick. Med butiker i världens viktigaste städer, från New York till Tokyo, och planer på att öppna över tjugo butiker per år över hela världen, visar Givenchy sin globala närvaro och sin obevekliga drivkraft att ständigt tänja på modets gränser.

Hubert de Givenchy var inte bara en begåvad designer utan också en pionjär inom modebranschen. Han var den första högmodedesignern som skapade en lyxig konfektionslinje och hans design har revolutionerat hur kvinnor klär sig. Hans nära relation med Audrey Hepburn, en av hans muser, har producerat några av filmhistoriens mest ikoniska looks, inklusive den berömda "lilla svarta" klänningen från Breakfast at Tiffany's.

MODERNA PERSPEKTIV MED GIVENCHY T-SHIRTS OCH SKOR

Idag, under ledning av Matthew M. Williams, fortsätter Givenchy sin tradition av excellens och ger modevärlden ett fräscht och modernt perspektiv. Williams, känd för sin avantgardistiska design och sin uppmärksamhet på detaljer, har lett Givenchy in i en ny era där tradition och innovation går hand i hand. Få produkter visar detta lika imponerande som de minimalistiska Givenchy-t-shirtarna, som imponerar med sin stilfulla underdrift tack vare det enkla men koncisa etiketttrycket. Givenchy kombinerar också skickligt tradition och modernitet när det kommer till skor. Fashionabla sneakers och iögonfallande stövlar sitter vid sidan av klassiska klackar och snygga derbyn.

LIVE KLASSISK STIL MED TIDLÖSA GIVENCHY-VÄSAR

Varumärkets utbud av väskor är lika omfattande, allt från crossbody-väskor och ryggsäckar till eleganta plånböcker. Tidlös och med fokus på värdet av kvalitet – det är så Givenchy-väskor framstår än idag. Mjuka färger dominerar nu modemärkets accessoarer. De enkla, vackra Givenchy-handväskorna är ett måste för varje kvinna och är lätta att kombinera. Högkvalitativt utförande på högsta nivå, Givenchy-väskor imponerar med sitt rena stiluttryck. Varumärket står för kvalitet och lyx och spelar tillförlitligt i högsta ligan. För vilken kvinna har inte fallit för stilen Audrey Hepburn eller Jackie Kennedy? Med Givenchy-väskor är du väldigt nära det tidlösa utseendet på de oförglömliga ikonerna.

För den modemedvetna personen som värdesätter kvalitet, elegans och tidlös design är Givenchy det ultimata valet. Det är inte bara ett varumärke, utan en upplevelse, en resa in i en värld av lyx och skönhet.

Bläddra igenom det aktuella urvalet av Givenchy-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en länge älskad önskan och beställ bekvämt dina personliga måsten online. Vår kundtjänst ger dig gärna ytterligare information.