Zimmermann

Alla Sala

DESIGNERKLÄDER FRÅN ZIMMERMANN - MODE FRÅN SYDNEY

Zimmermann är en av de mest kända lyxmärkena från Australien, känt för sin högkvalitativa dammode, särskilt klänningar. Märket grundades 1991 av systrarna Nicky och Simone Zimmermann. Deras första kollektion skapades i sina föräldrars garage, och snart öppnade de sin första boutique. Zimmermanns mode står för en modern och optimistisk estetik som återspeglas i deras kollektioner. De presenterar sina Ready-to-Wear-klänningskollektioner varje år både i Australien och i USA på New York Fashion Week. Under åren har märket utvidgats och erbjuder nu även badkläder, barnkläder och accessoarer.

ZIMMERMANN SATSAR STORT PÅ HÅLLBARHET

Zimmermann har ägnat sig åt hållbarhet och arbetar ständigt med att forma de bästa alternativen inom detta snabbt föränderliga område. Detta sträcker sig från metoder för tygtryck, material och dekorationer till förpackning och leverans. Företaget välkomnar nya idéer och innovationer och följer en praktisk, forskningsbaserad och öppen strategi när det gäller hållbarhet. Zimmermann söker efter de bästa långsiktiga lösningarna för att säkerställa att verksamheten agerar så ansvarsfullt som möjligt. De engagerar sig aktivt i initiativ, affärsmetoder och system som främjar mänskliga rättigheter, stödjer samhällen och skyddar vår miljö. Genom detta engagemang för hållbarhet sätter Zimmermanns mode ännu en milstolpe inom modevärlden och visar att stil och ansvar går hand i hand.

ZIMMERMANN KLÄDER & ACCESSOARER ÄR POPULÄRA BLAND STJÄRNOR

I dag är Zimmermann ett internationellt erkänt varumärke, tillgängligt i 56 butiker i Australien, USA och Storbritannien. Du hittar Zimmermann-mode i välrenommerade butiker som Barney’s, Saks 5th Avenue, Bergdorf Goodman, Selfridges, Harrods och Harvey Nichols. Märket har mottagit flera utmärkelser, inklusive Australian Fashion Laureate Award, AFI Best Swimwear Designer, Prix de Marie Claire Best Swimwear Brand och Prix de Marie Claire Best Swimwear Designer. Stjärnor som Beyoncé, Kendall Jenner, Gigi och Bella Hadid, Margot Robbie, Chrissy Teigen, Karlie Kloss, Jessica Alba, Kate Hudson, Paris Jackson och Jessica Biel har redan setts i Zimmermanns klänningar eller mode. Zimmermann är mer än bara ett modevarumärke - det är en uttryck för djärv framåtskridande inom hållbarhet, samt stil och elegans som hyllar kvinnlighet i alla dess nyanser.

Bläddra igenom det aktuella urvalet av Zimmermanns kollektion här hos fashionette och hitta dina favoriter. Förverkliga en länge närad önskan och beställ dina personliga måsten bekvämt online. För ytterligare information står vår kundtjänst gärna till tjänst.