Alla Sala

BOTTEGA VENETA: FRÅN VENETIANSK ATELJÉ TILL LYXMÄRKE

Bottega Veneta har inspirerat sina kunder med enkel och elegant design sedan 1966. Den "venetianska ateljén" grundades av Michele Taddei och Renzo Zengiaro och är nu ett av de mest populära lyxmärkena. Varumärket fokuserar på diskret underskattning och kännetecknas av mottot "När dina egna initialer är tillräckliga". Här letar man förgäves efter ett stort märke eller prålig design, eftersom tysken Tomas Maier sedan 2001 är märkets creative director och lägger stor vikt vid märkets ursprungliga identitet.

DE SPECIELLA EGENSKAPERNA HOS BOTTEGA VENETA-VÄSKOR

Bottega Veneta är särskilt känt för sin unika lädervävteknik, vilket har gjort Bottega Veneta-handväskor till ett måste. Hantverkskunnande och enastående kvalitet står i förgrunden för det italienska varumärket. Bottega Veneta-handväskor är därför följeslagare för livet, oavsett om det är en praktisk påsväska, en handtagsväska, en stor shopper eller en liten clutch på kvällen - varje modell är ett blickfång.

förstklassiga skor och eleganta accessoarer

Bottega Venetas skokollektion återspeglar det hantverk och den känsla för detaljer som varumärket är känt för. Det karakteristiska Intrecciato-lädret som används i många modeller ger Bottega Veneta-skorna en extra dimension av lyx och elegans. Från eleganta pumps till bekväma sneakers och snygga boots - varje par skor är ett mästerverk i sin egen rätt.

Förutom skor erbjuder Bottega Veneta också ett brett utbud av accessoarer, inklusive plånböcker, bälten, nyckelringar och smycken. För en Bottega Veneta-plånbok eller annan accessoar är inte bara ett praktiskt redskap, utan också ett uttryck för klass och sofistikation.

MODEKONST FRÅN HUSET BOTTEGA VENETA

Förutom sina berömda handväskor och skor har Bottega Veneta också en imponerande klädkollektion. Modepaletten sträcker sig från eleganta stickade tröjor till sofistikerade aftonklänningar. Varumärkets stil är genomgående minimalistisk men ändå lyxig, med fokus på rena snitt och högkvalitativa material. Silke, kashmir och den finaste bomullen är bara några av de tyger som används i kollektionerna. Färgpaletten är ofta jordnära och neutral, vilket gör plaggen mångsidiga att kombinera. Särskilt anmärkningsvärda är de fina detaljerna och utsmyckningarna som gör varje Bottega Veneta-plagg till ett speciellt blickfång.

Bläddra igenom det aktuella utbudet av Bottega Veneta-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en önskan du haft länge och beställ dina personliga musthaves bekvämt online. Vår kundtjänst ger dig gärna ytterligare information.