Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

Gucci solglasögon

Alla Sala

”La dolce vita” med Gucci solglasögon

Ska du sola, shoppa eller ta en citytour i Italien? Det är just dessa stunder som kräver fokus på ögat. Det italienska lyxhuset Gucci är den första anhalten för kvinnor som inte bara anser att ”la dolce vita” är en floskel utan faktisk lever mottot. Gucci är påverkad av den florentinska konsten, inspirerad av livslust och designar med kärlek till detaljer. Inte bara modet är som små konstverk, det är även alla accessoarer och alla Guccis solglasögon. fashionette har tagit fram ett urval av Guccis allra bästa, mest unika och lyxigaste modeller som hjälper dig genom alla soliga stunder. Du kan välja bland fyrkantiga eller runda glas, fjärilsformade, pilotglasögon, monoskivor eller browlines. Den nya kollektionen lockar med modernt smala, riktigt stora kantiga infattningar och färgglada bågar. Och det bästa: Guccis traditionellt stora glas passar nästan varje ansiktsform.

De nya kollektionen: Gucci-solglasögon för kvinnor och fashionistas.

I denna solglasögonkollektion finns det verkligen något för alla smak- och stilriktningar. Den mer klassiska kvinnan tar helst ett par Gucci-solglasögon med plastbåge och dekorativa gravyrer på byglarna. Vi rekommenderar även myten om det italienska lyxmodet med sina guldiga metallbyglar, Sylvie-nylonväv eller framträdande GG-logos. Trendsättare får helt enkelt inte nog av cat-eye solglasögon. Just nu är de extra smala i sin form och trollar fram en sensuell 50-talslook. Feminint, spännade och förföriskt: med en snygg sjalett á la Audrey Hepburn eller Grace Kelly kan roadtrippen genom bella Italia starta! Hippi-tjejen däremot satsar hellre på en sötare framtoning. Den får man med Guccis runda solglasögon. Dessa lekfulla och med färgglada glas passar inte bara på stranden utan också när man strosar runt genom Italiens förtjusande små gränder.