Alla Sala

Valentino Garavani på rea % – Handväskor, skor och accessoarer prisvärt hos fashionette

Varumärket Valentino Garavani – uppkallat efter sin grundare Valentino Garavani – sätter sedan 1959 ständigt nya modestatements. Stjärnor som Cameron Diaz och Liz Hurley älskar den design som Valentino skapar. Designen är väldigt feminin och passar varje outfit. Det är framför allt handväskorna från Valentino som är populära, eftersom de sätter pricken över i på den stil du valt. När det gäller skor och många andra accessoarer är Valentino världsberömd och ett otroligt gott rykte. Sedan 2021 säljs solglasögonen under det sedan länge välkända märket Valentino, handväskor, skor och andra accessoarer däremot säljs under det nya märkesnamnet Valentino Garavani. Hos fashionette hittar du en mängd snygga designprodukter från Valentino Garavani på rea. Du har alltså möjlighet att köpa en mängd fantastiska accessoarer och samtidigt spara en massa pengar. Ett sätt att ta del av den exklusiva Valentino-känslan på ett väldigt prisvärt sätt. Mycket nöje med att leta runt bland alla produkter, som regelbundet uppdateras.

Nedsatta produkter från Valentino: Klassiskt Valentino-rött som kännetecken

Redan på långt håll kan man ana att någon bär en väska eller någon annan accessoar från Valentino, för stilen är verkligen helt unik. En anledning är den för Valentino så typiska röda färgen på många av produkterna. Ett annat kännetecken är pärlor och paljetter, som i många år funnits med i de olika kollektionerna och som fansen älskar. Just nu söker sig detta traditionstyngda varumärke tillbaka till sina historiska rötter och erbjuder accessoarer som skor (framför allt: sandaler eller pumps) och handväskor av högkvalitativt läder. De dekoreras också gärna med nitar, vilket ger ett elegant men ändå spännande helhetsintryck.

Eftersom Valentino regelbundet kommer med nya kollektioner går det att snabbt att få tag på de utgående modellerna från respektive säsong till ett bättre pris. Produkterna från Valentino på rea hittar du hos fashionette och kan därmed äntligen uppfylla drömmen om en egen Valentino-outfit. Titta in i vår butik nu och upptäck en mängd höjdpunkter till överraskande låga priser. Hittar du designprodukter som du vet att en vän önskat sig sedan länge, kan du även passa på att ge honom eller henne en mycket speciell gåva.

Upptäck ännu mer från Valentino Garavani på fashionette-rean

Om du gillar Valentino Garavani-modet på rea, då ska du även ta en titt på den extravaganta Valentino Rockstud-kollektionen och på Valentino Garavani sneakers. För mer information om våra Valentino-handväskor kan vår kundservice hjälpa dig på +49 (0)800 240 44 30. Hos fashionette hittar du så klart inte bara Valentino på rea, utan även många andra accessoarer och mode från andra designers. Nu kan du sätta ihop din egna dröm-outfit!