Valentino

Eyewear by Valentino: Solglasögon från det italienska lyxmärket

Solglasögon från Valentino förenar glamour och retro-chic med rockiga inslag. Om man är ute efter lyxsolglasögon med feminina bågar och attraktiva färgaccenter och paljetter och nitar, då får du inte missa kollektionen med solglasögon från Valentino. Precis som många av bältena, handväskorna och även skorna från det traditionstyngda märket Valentino Garavani bär även Valentino Sunglasses antingen det stora ”V”:et, det utskrivna namnet eller loggan VLTN på bågarna eller skalmarna.

Om det italienska traditionstyngda märket Valentino Garavani

Valentino Garavani – grundarens namn låter passionerat och hett. Eldig design, heta reklamkampanjer och spännande idéer pryder de populära väskorna från det italienska märket. Valentino blev framför allt känt för den klassiska Valentino-röda färgen som de flesta plagg och aftonklänningar från grundaren var designade i, samt V-loggan, som varit väldigt präglande som märkets monogram. Sedan 2021 säljs solglasögon under varumärkesnamnet Valentino hos fashionette. Handväskor, pumps, sneakers, bälten och andra accessoarer bär numera märkesnamnet Valentino Garavani.

Solglasögonen strålar i klassiskt Valentino-rött

Förkärleken till den röda färgen räknas än idag till Valentinos profil. Men även de ovanliga snitten och de talrika dekorationerna med pärlor och paljetter, som Valentino gärna syr fast som detaljer på sina väskor, är mycket populära. Alla solglasögon uppvisar en sådan kärlek till detaljer att de genast räknas till lyxsolglasögon. Om du tycker om de lyxiga kreationerna med italienskt temperament, då bör du även ta en titt på den extravaganta Valentino Garavani Rockstud-kollektionen och Valentino Garavani-kollektionen. För mer information om våra Valentino-handväskor kan vår kundservice hjälpa dig på +49 (0)800 240 44 30.