American Vintage

AMERICAN VINTAGE: INSPIRERAD AV AMERIKA, FÖDD I MARSEILLE

American Vintage, grundat år 2005 av Michaël Azoulay i Marseille, är resultatet av hans inspiration från USA. Azoulay, känd för sina lyxiga basplagg, skapade märket med målet att integrera minimalistiska och puristiska designer i garderoben. American Vintage syftar till att stödja och främja individualitet snarare än att föreskriva en specifik look, och denna filosofi har verkligen funnit anklang hos modeentusiaster världen över.

OÄNDLIGA KOMBINATIONSMÖJLIGHETER MED AMERICAN VINTAGE MODE

Kollektionerna från American Vintage representerar det ultimata inom fritidsmode. De erbjuder en mångfald av supermjuka T-shirts, högkvalitativa jersey-stickade plagg och avslappnade dagklänningar, alla trogna mot det minimalistiska och puristiska designkonceptet. American Vintages design är utformad för att vara mångsidigt kombinerbara. Från lösa stickade toppar med tygbyxor för kontoret till avslappnade linne-topp med shorts för vardagen – kollektionerna erbjuder oändliga möjligheter att skapa individuella looks. Avslappnade sweatshirts och koftor är perfekta för den kalla årstiden och kan bäras i lager över T-shirts och lätta långärmade tröjor.

MINIMALISM MED MAXIMAL EFFEKT: AMERICAN VINTAGE TRÖJOR

Speciellt tröjorna från American Vintage är en sann hyllning till komfort och stil. De förkroppsligar märkets essens genom sin kombination av enkel elegans och praktisk avslappnadhet. Varje plagg är noggrant tillverkat av högkvalitativa material som inte bara är kända för sin hållbarhet, utan också för sin exceptionella komfort. American Vintage-tröjorna presenteras i en palett av mjuka, naturliga färgtoner som enkelt kan integreras i varje garderob. Vare sig det är löst skurna stickade tröjor eller fina, lätta modeller – de erbjuder den perfekta balansen mellan avslappnad chic och tidlös sofistikation. American Vintage-tröjor är mångsidiga följeslagare som passar för alla tillfällen och alltid förmedlar en känsla av naturlig elegans.

Bläddra igenom det aktuella urvalet av American Vintage-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en länge närd önskan och beställ dina personliga måste-ha enkelt online. För mer information står vår kundtjänst gärna till ditt förfogande.