adidas Originals

Adidas Originals – NMD, EQT och andra kultsneakers för dam

Upptäck Adidas Originals! Tre ränder – märket är inte bara hett på fotbollsplanen. När det gäller skor ger Adidas alltid den rätta looken för en cool urban framtoning. Riktigt trendiga är framför allt modellerna Adidas NMD för dam och Adidas EQT. I fashinettes webbshop finns fler Adidas-klassiker, som t.ex. kultsneakers Stan Smith, Gazelle, Hamburg eller den legendaren Superstar. Välj du, sportig eller kultig! Hos Adidas Originals finns alltid den passande sneakersen för just dig och ditt klädval.

NMD: Adidas satsar på performance och utseende

Dam-sneakersen NMD från Adidas är inte bara fräsch och snygg. Bakom den står dessutom den modernaste teknologiska vetenskapen. Boost-sulan är framtagen av kemiska hightech-fibrer som ger maxinal komfort, och det superelastiska ovanmaterialet anpassar sig optimalt till din fot. NMDR2 är uppföljaren till den trendiga NMDR1. Denna sneaker kombinerar på ett unikt sätt både perfromance, stil och bekvämlighet.

EQT: Adidas satsar på performance och look

Adidas EQT är uppföljaren till den populära Equipment sneakers som för första gången såg dagens ljus på 90-talet. Preformance-skon har ett helt egen utseende och sitter perfekt. Här förenas funktionalitet och retrolook på ett helt unikt sätt. Här finns en sneakers för alla; från Gazell till Superstar! Ta en retrotur genom vardagen och se så där lagom sportig ut. Stan Smith-modellerna fixar resten. Från början var det en tennissko. Men de tog sig av planen och vandrar sedan årtionden tillbaks runt i all världens storstäder. Den absoluta storsäljaren bland sneakersmodellerna är Adidas Superstar, som från början var en basketsko. Eller varför inte testa en legendarisk Hamburg-modell som intog gatorna på 80-talet? Det spelar ingen roll vilken Adidas-sneaker du väljer – dina fötter är garanterat coola! Adidas Originals är ett modeföretag med rötter som går hela vägen tillbaks till 1920-talets sydtyska Bayern. Idag är Adidas världens näst största sportmodeföretag och klär en rad olika atleter och sportlag. Men skorna, kläderna och accessoarerna är inte alls bara till för sport. Det är framför allt sneakersen som gjort Adidas till symbol för den urbana livsstilen. Redo att klä fötterna i kult? Då är det dags att välja favoritmodell! Du får en faktura på din beställning och har 30 dagars öppet köp. Du har alltså gott om tid att känna efter om gnistan tänts! Kontakta gärna vår kundservice på 0049 800 240 44 30 för mer information om Adidas sneakers och alla övriga produkter i fashionettes webbshop. Vi är redo att hjälpa dig! Annars är du välkommen att upptäcka fler designerskor, sneakers och pumps från de allra mest populära designer på fashionettes hemsida.