Alla Sala

Väskor från Abro hos Fashionette – lite vardagslyx

Abro-väskor är fortsatt populära även om det var över 80 år sedan märket grundades. Tidlös och elegant design är den tyska firmans kännetecken. Kvalitet och funktionalitet är alltid i fokus när de populära väskorna tillverkas. På 1930-talet grundades företaget Adam Alois Bruder GmbH i Rodgau, Tyskland. Därefter specialiserade märket sig på läderskärp. Företagsledningen lämnades över till Achim och Stefan Bruder år 1995, vilket ledde till en utvidgning av produktsortimentet. Det tillkom Abro-väskor och matchande plånböcker. Idag går det inte att föreställa sig Abro-kollektioner utan dessa, ja de har till och med blivit märkets käpphäst.

Handväskor från Abro... vackra saker får man aldrig nog av

Det är Abros filosofi. Märket ge en gnutta vardagslyx till varje kvinna och lyckas med detta helt utan besvär tack vare sin tidlösa design av hög kvalitet. Men inte enbart genom användningen av material av hög kvalitet, utan även tack vare höga krav på tillverkningen av produkterna, uppfyller Abro sina egna höga krav. Genom en blandning av mode och kvalitet kan märket gläda sig åt stor popularitet både nationellt och internationellt. Kombinationen av dessa två attribut visar sig i de mest varierande produktkategorierna som trendmärket har. Tidlös elegans är det tyska märkets kännetecken och även förhållandet mellan pris och kvalitet stämmer om Abro. Även om produkterna är tillverkade av mjukt läder av hög kvalitet är de ändå överkomliga. Så det är inte underligt att det finns fans av Abro-väskor över hela världen.

För mer information om våra Abro-väskor kan vår kundservice hjälpa dig på 0800 240 44 30. Upptäck hos Fashionette – Tysklands störta webbutik för designerväskor & -accessoarer – även andra exklusiva designer som t.ex. Furla, Moschino, Bogner och Loewe.