Alla Sala

UGG: stövlar och sandaler för fashionistor

De mysiga fårullsstövlarna har erövrat modevärlden med storm. UGG-boots utlöser en direkt "de-vill-jag-ha"-känsla hos många kvinnor. För alla fans av märket erbjuder vi på fashionette ett stort sortiment av klassiska och iögonfallande modeller som inte enbart håller en varm, utan även gör att man är elegant klädd på fötterna om vintern. För åtminstone i modevärlden har man enats om att vinterstövlar från UGG tillhör vintern lika mycket som glögg och julbakverk. Redan på hösten ser många fashionistor fram emot att det ska bli tillräcklig kallt för att ta fram de kära stövlarna igen och ha på sig de ända fram till våren är här. Då lönar det sig att ha mer än ett par i skåpet, eftersom det ändå finns så många kombinationer av de australiensiska trendstövlarna att man kan ha ett passande par i skåpet till varje outfit.

UGG-stövlar tar dig varm och elegant genom vintern – på ett mysigt sätt

Stilikonen Sarah Jessica Parker visade oss tidigt på 2000-talet hur det gick till och hela modevärlden har sedan dess följt hennes exempel. Sex-and-the-City-stjärnan har sällan fel när det gäller mode, vilket hon kunnigt bevisar återigen med sin känsla för fodrade stövlar av fårull.

Det går knappt att föreställa sig att de supermysiga stövlarna en gång i tiden var riktigt populära bland surfare och bönder. Okonstlade och enkla, för att hålla fötterna behagligt varma. UGG-stövlarnas framgångssaga började redan i slutet av 70-talet när en ung australiensisk surfare tog med sig fårullsstövlar till södra Kalifornien. På 80-talet var UGG-boots en symbol för en avslappnad livsstil – tills de runt millennieskiftet erövrade modevärlden.

Idag är de framför allt ett modemedvetet statement. Den som inte har lust att kana med höga klackar genom snön på vintern kan istället satsa på trivsel – men snälla med stil!

UGGs på sommaren? Självklart! Sneakers, sandaler & espadrillos från UGG

Äkta UGG-fans vill inte behöva avstå från trendmärket på sommaren. Som tur har vi en luftig lösning parat – i form av sandaler och espadrillos från UGG! Eller hur vore det inte med somriga UGG-sneakers i mjuk rosé? När sommaren kommer fortsätter UGGs-skorna att sitta på fötterna!

Har du fler frågor om vårt sortiment på varma UGG-boots, UGG-stövlar, luftiga UGG-sandaler eller UGG-skor? Vår kundservice ser fram emot ditt samtal till det kostnadsfria numret 0800 240 44 30.

Upptäck hela vårt skosortiment och hitta utöver varma boots, eleganta och sportiga skor från märken som Prada eller Kenzo.