Alla Sala

Väskor & accessoarer från Coccinelle

Det italienska modeföretaget hedrar sitt namn: Coccinelle betyder nyckelpiga och är avslappnat lätt och förföriskt obesvärat. 1978 grundades lyxmärket i Sala Baganza i den italienska provinsen Parma och är framför allt känt för sina väskor av hög kvalitet och underbar italiensk stilsäkerhet. Coccinelle-handväskor och Coccinelle-plånböcker tillverkas av det bästa lädret och finns i många olika former och färger. På så vis är de populära Coccinelle-väskorna omtyckta följeslagare både till jobbet och på fritiden. Det okomplicerade och ändå typiskt italienska utseendet gör de lätta känna igen.

Coccinelle-hanväskor – stilsäkerhet & kvalitet

Märket står för italiensk stilsäkerhet och lyxiga kvalitetsstandarder. Det gör varje ny Coccinelle-kollektion så populär, även utanför Europas gränser. Både de värdefulla Coccinelle-plånböckerna och de slående väskorna är prissatta i mitten och är därmed prisvärda för stilsäkra kvinnor. Coccinelle är det underbara italienska märket som sätter stil-statements både till vardags och under stora evenemang. Coccinelle balanserar mellan elegans och sportighet på ett snyggt sätt och vågar sig alltid på speciella kollektioner. Det underbara är att även fans av starka färger får vad de betalar för eftersom märket gärna leker med en palett av lysande sommarfärger – naturligt, betonat, stilsäkert och på högsta nivån – ja, Coccinelle helt enkelt.

För mer information om våra Coccinelle-väskor kan vår kundservice hjälpa dig på 0800 240 44 30. Upptäck hos Fashionette – Tysklands störta webbutik för designerväskor & -accessoarer – förutom Coccinelle, över 60 andra exklusiva designer som t.ex. Valentino, Prada och Guess.