Alla Sala

Handväskor från COACH: nyheterna

Den nya väskkollektionen inför vår-/sommarsäsongen 2018 från Coach förenar märkets traditionella kännetecken med moderna designelement och satsar på utvalda trendfärger samt stilsäkra baskläder. Creative Director Stuart Vevers bevisar ännu en gång att högkvalitativt bearbetade väskor aldrig kommer att bli omoderna även om de har en klassisk karaktär.

Väskor från COACH 1941

Coach är ett modernt amerikanskt lyxmärke med lång tradition som baserar på kvalitet och hantverkskonst. Namnet Coach blev världsberömt med den typiska New York-stilens avslappnade och raffinerade känsla som den förknippas med. Coach 1941 är döpt efter året det grundades och har fortsatt att värdesätta det unika och anrika märket: läder, kreativitet och hantverkskonst.

Om Executive Creative Director Stuart Vevers

Stuart Vevers föddes i brittiska South Yorkshire och flyttade till London när han var 18 år gammal för att studera modedesign på University of Westminister. Efter examen år 1996 startade Vevers sin karriär hos Calvin Klein i New York. Tjänster hos Bottega Veneta, Givenchy och Louis Vuitton följde. Dessutom samarbetade Vevers med Luella Bartley och Giles Deacon.

2004 kom Vevers tillbaka till London för att ta upp positionen som Creative Director hos Mulberry och var på ett avgörande sätt delaktig i omgestaltningen av märket till ett exklusivt designermärke som skapade många av de populäraste handväskorna de senaste årtiondena. För hans ovanliga kreativitetsarbete korades designern slutligen till "Accessory Designer of the Year" på British Fashion Awards 2006.

I juli 2007 bytte Vevers jobb som Creative Director till det över tvåhundra år gamla spanska traditionslädermärket Loewe som tillhör LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton. Vevers förändrade det traditionella accessoar-märket radikalt genom att ge nytt liv åt både dam- och herrkollektionerna. Få år senare kom Stuart Vevers som Executive Creative Director till Coach i september 2013 och styr sedan dess märkets alla kreativa processer – från produktdesign i dam- och herrkollektionerna till marknadsföring och affärsgestaltning.

Coach motsvarar din stil, men du har ännu inte hittat den rätta väskan? Inga problem! Designermärken som Michael Kors eller Tory Burch har ett stort urval och perfekta alternativ. Har du frågor om vårt sortiment kan du kontakta vår kundservice som gärna hjälper dig på 0800 240 44 30.