Alla Sala

SHOPPA VÄSKOR, SKOR, SMYCKEN OCH ANDRA ACCESSOARER FRÅN KATE SPADE NEW YORK PÅ NÄTET

Efter att bland annat hennes väskor förekommit i serien Sex and the City tog Kate Spade på allvar klivet in bland modevärldens giganter. Som skapare av och namnet bakom sitt eget modemärke var Kate Spade väl medveten om vilka egenskaper som en äkta fashionista uppskattar hos sina accessoarer. Efter att ha arbetat på en modetidning i många år och med erfarenhet från detaljhandeln såg amerikanska Kate en lucka i utbudet av accessoarer. Tillsammans med sin man Andy Spade bestämde hon sig för att täppa till den luckan. Tillsammans grundade de varumärket Kate Spade New York och började sin resa inom modevärlden med sina unika väskor och accessoarer. Med stor kärlek till detaljer ligger de eleganta men samtidigt coola väskorna från Kate Spade helt rätt i tiden. Självklart är även skorna av samma märke trendiga med snygga detaljer!

ACCESSOIRES WE WANT: KATE SPADE KLOCKOR & SOLGLASÖGON

Med sina handväskor och skor, men även med sina klockor, smycken och solglasögon bryter Kate Spade New York mot de klassiska formerna. I varje smycke och accessoar finns nytänkande idéer som ger dem en helt egen karaktär och skapar unika former och egenskaper. Armband i narvat läder och urtavlor i utmärkande färger och former kombineras till extravaganta klockor, som utgör snygga och trendiga blickfång både för sig själva eller tillsammans med ett armband #armparty.

It girls i hela världen bär de populära klockorna från Kate Spade, som definitivt hör hemma på vill ha-listan. Fullända looken med en av de välgjorda KSNY-väskorna och en matchande plånbok. Med Kate Spade har du inte bara ett ess i rockärmen, utan också på handleden. Även solglasögonen från Kate Spade New York visar att du har koll på de senaste trenderna. Kolla själv!

Hos fashionette hittar du också väskor och accessoarer från designers som Michael Kors, Furla och många fler.