Alla Sala
 

DIAMONDS ARE A GIRL’S BEST FRIENDS – DESIGNER SMYCKEN HOS FASHIONETTE

Detta är nog något som många kvinnor håller med om. Vi älskar smycken, och framför allt älskar vi att kombinera dem med alla möjliga outfits och framhäva dem med väl valda exemplar. Att hitta passande smycken för alla sorters tillfällen är emellertid inte så lätt. Det man framför allt måste tänka på är att inte överdriva, vilket gäller även kvällstid. Ingen vill se ut som en vandrande julgran. Därför måste man som så ofta i livet välja.

DESIGNER SMYCKEN SOM DRAR BLICKARNA TILL SIG: ARMBAND, HALSBAND OCH ÖRHÄNGEN HOS FASHIONETTE

Köper man örhängen, ett armband, ett halsband eller allt tillsammans för att designern tänkt sig det i sin kollektion? Det är inte alltid så lätt. Det beror på tillfället – en vanlig dag på jobbet blir det lite överdrivet att gå med en massa smycken på sig. På kvällen får det däremot gärna vara lite mer, men även här brukar ett statement piece räcka gott och väl. Komplettera ett halsband i XXL-look med diskreta örhängen. Mer behövs inte.

Är du en av dem som har svårt att välja bland våra guld-, silver- diamant eller pärlsmycken i hög kvalitet så har du hamnat helt rätt hos fashionette. Här kan du nämligen köpa alla produkter på avbetalning, så att du slipper göra av med hela månadslönen på dina smycken. Vi har noga valt ut extravaganta modesmycken från fantastiska designers som du kan botanisera bland. Oavsett om du föredrar klassiska smycken i rostfritt stål eller färgade stensmycken, så har vi passande produkter i hög kvalitet. Och den som är lagd mer åt det praktiska hållet, men ändå vill vara elegant, ska absolut ta en titt på vårt klocksortiment. Hos oss hittar du lyxiga smycken från välkända märken som Sif Jakobs Jewellery, Gellner eller Lauren Ralph Lauren, som gärna kan kombineras med en designerväska eller får glänsa själv.