Alla Sala

Designer smycken som drar blickarna till sig: Armband, halsband och örhängen hos Fashionette

Köper man örhängen, ett armband, ett halsband eller allt tillsammans för att designern tänkt sig det i sin kollektion? Det är inte alltid så lätt. Det beror på tillfället – en vanlig dag på jobbet blir det lite överdrivet att gå med en massa smycken på sig. På kvällen får det däremot gärna vara lite mer, men även här brukar ett statement piece räcka gott och väl. Komplettera ett halsband i XXL-look med diskreta örhängen. Mer behövs inte.

Diamonds are a girl’s best friend – Våra designer smycken på rea

Det är nog något som många kvinnor håller med om. Vi älskar **smycken på rea*** och framför allt älskar vi att kombinera dem med alla möjliga outfits och fullända dem med väl valda exemplar. Att hitta passande smycken för alla sorters tillfällen är emellertid inte så lätt. Det man framför allt måste tänka på är att inte överdriva, vilket gäller även kvällstid. Ingen uppskattar en vandrande julgran. Därför måste man som så ofta i livet bestämma sig.

Men den som har svårt att bestämma sig bland våra smycken på rea av hög kvalitet har hamnat helt rätt hos Fashionette. För här kan du köpa alla produkter på avbetalning och på så sätt slipper du göra av med hela månadslönen på dina smycken. Vi har noga valt ut extravaganta modesmycken från fantastiska designers som du kan botanisera bland. Och den som är lagd mer åt det praktiska hållet men ändå vill vara elegant ska absolut kasta en blick på vårt klocksortiment. Hos oss hittar du smycken från välkända märken som Gucci, Valentino och Swarovski som även passar att kombinera med en designerväska eller att få glänsa själv."