Alla Sala

Designerportmonnäer som elegant accessoar för kvinnor

En vacker designerportmonnä är minst lika viktig som den egna handväskan när man tänker på hur ofta man håller plånboken i handen varje dag. Det börjar med att man köper frallor på morgonen eller en kaffe to go och man gör otaliga liknande inköp varje dag, vilket gör att man verkligen får användning för en portmonnä. Idealt är det om du har flera plånböcker som matchar dina olika outfits. Självklart är detta inga riktlinjer du måste följa när det kommer till din stil, men plånböcker som matchar handväskan och resten av din look ser helt enkelt riktigt bra ut!

Det är upp till var och en att själv sortera sin plånbok och välja vad som ska finnas i den. Oavsett om den är fylld med otaliga kort och små minnen eller enbart med pengarna man behöver – med de olika modellerna är det enkelt att hålla de i ordning – och vi vet ju att åtminstone ordspråket säger att ordning och reda är arbetets hävstång.

Har du hittat plånboken som passar handväskan på rean? Den är ovärderlig!

Var ska man ha alla pengarna när man inte vill lägga ut de för alla möjliga saker? Att helt enkelt knyckla ner dem i byxfickan är verkligen inte den bästa eller för den delen den mest eleganta lösningen. Därför finns det underbara portmonnäer i fina färger, former och designer – t.ex. från Ted Baker eller andra märken och labels. Det gör att valet inte alltid är så lätt.

Hos fashionette hittar du fina modeller från många kända designers på rea. Även i de senaste kollektionerna finns utan tvivel den rätta plånboken i din smak. Oavsett om det handlar om små designerplånböcker eller stora varianter med otaliga fack, är det du som bestämmer hur du vill transportera dina kort, legitimationer och pengar. Dessutom har de olika portmonnäerna olika låsmekanismer och sätt att transportera dina pengar. Vissa kan du bära över axeln och andra kan avslappnat hänga och dingla från fingrarna.

De lyxiga portmonnäerna och plånböckerna på rea som vi erbjuder finns i många varianter – alltifrån enkla läderportmonnäer till ovanliga och färgglada plånböcker eller eleganta kreditkortshållare. Upptäck vårt stora sortiment med designer plånböcker på rea hos fashionette idag och hitta en portmonnä som helt och hållet förtrollar dig. Bestäm dig för ett märke och välj själv om du föredrar en lekfull designerplånbok påkostad med dekorationer eller om du hellre vill imponera med en portmonnä med lugnare färgton.

Eleganta plånböcker har alltid även varit ett bra val för en fin present vid speciella tillfällen.