Alla Sala

Från tubhalsduk till trekantssjal: Upptäck designer sjalar i alla former och färger

Oavsett om du bestämmer dig för en elegant tubhalsduk, en trekantssjal eller kanske för en fyrkantig variant, föredrar fransar eller väljer en sidenscarf – med våra modeller är du alltid helt rätt. Halsdukar och sjalar kan man inte få för många av: Har du ett urval av former, färger och varianter i garderoben hittar du varje dag en passande variant till din outfit. Släng den lite slarvigt runt halsen eller knyt fast den på handtaget till din handväska – sjalar kan du använda till allt. Just nu är sjalar med stora prints och franssjalar trendiga. Hos Fashionette hittar du även enkla modeller på rean – som passar särskilt bra om din outfit redan har mycket färger och mönster. Helt efter egen smak kan du sedan styla och piffa med färgaccenter.

Halsdukar & sjalar på rea från trendiga designers hos fashionette

På vintern är de perfekta för att skydda dig mot den isande kylan och på sommaren knyter du den ledigt runt midjan eller piffar upp din outfit: halsdukar och sjalar på rea. Fast egentligen älskar vi dessa underbara och moderiktiga accessoarer 365 dagar om året. Med en sjal kan du verkligen piffa upp den enklaste outfit och dra alla blickar till dig. Och när temperaturen går under nollan håller våra designerhalsdukar dig varm.

Vilket material är bäst för fina halsdukar och sjalar?

Sjalar av merinoull, siden eller kashmir? Har du någon gång undrat vilket material som passar bäst? Alla sjalar och halsdukar i vår webbutik känns sköna mot huden. De flesta är av siden, ull eller av en blandning av båda. Merino- och kashmirull håller dig riktigt varm på vintern. Siden känns däremot skönt svalt på sommaren. En materialblandning ger dig fördelarna från alla material som ingår. Hur som helst är dessa naturmaterial alltid rätt val.

Vinterhalsdukar och sjalar från Burberry, Gucci, MCM m.fl.

För den kalla årstiden har vi vinterhalsdukar och stickade halsdukar* för alla smaker – exempelvis av dyrbar kashmir från Burberry. Eller trendiga sjalar från MCM av finaste siden och ull samt sidensjalar från Versace – titta runt bland sortimentet och låt dig inspireras av **sjal- och halsdukskollektioner på rea.

Vill du kombinera fler accessoarer med eleganta sjalar och halsdukar? Hur vore det med ett par lediga solglasögon?"