Alla Sala

MCM-handväskor hos fashionette – en symbios av tradition och tidsanda

Sedan starten 1976 har märket MCM imponerat modevärlden med innovativa och klassiska designer och har sedan dess haft många stora framgångar. Moderne Creation München är synonymt för den lyckade mixen av den gamla beprövade och den moderna modemedvetenheten.

Det började med klassiska resväskor, men kultmärket är idag framför allt mest känt för moderna och unga designer som återspeglar märkets ursprung.

Från klassiskt till extravagant: våra MCM-handväskor

Den klassiska Heritage-linjen med MCMs typiska Visetos-tryck förenar enkel designestetik med den omisskännliga MCM-loggan av bokstäver och lagerkrans. Märkets tradition och elegans närmar sig stilfullt kunden på ett subtilt sätt och vis, inte bara under lyxresorna, utan även i vardagen. MCM betyder made in Germany och står därmed för en hög kvalitet och hållbarhet som gör märkets handväskor till tidlösa följeslagare i många år.

Men så populär den klassiska Heritage-linjen ändå är, återuppfinner MCM sig själv på nytt och överraskar varje säsong med ovanliga designer och färgglada färger. Från den eleganta milla-väskan till den extravaganta MCM-ryggsäcken med stora nitar – här finns något passande för alla smaker. Inte undra på att MCM även fortsätter att vara populärt bland internationella stjärnor och småstjärnor. Så sågs, utöver supermodellen Heidi Klum, även sångerskan Beyoncé och skådespelerskan Mischa Barton med sina favoritaccessoarer från MCM. Must-haves är de trendiga MCM-handväskorna, men inte bara i Hollywood, utan även i vardagen har modellerna visat sig vara praktiska och de tillför även en elegant touch.

Från den färgglada affärsväskan till den enkla shopper-väskan hittar du allt i vårt sortiment som ett MCM-fan kan önska. Men även andra märken i vår webbutik finns att upptäcka! Väskor och accessoarer från Prada och andra kända designer väntar på att du ska upptäcka dem. Har du frågor om vårt sortiment kan du kontakta vår kundservice som gärna hjälper dig på 0800 240 44 30.