AMI Paris

Alla Sala

AMI Paris – Mode med Hjärta

AMI Paris, grundat av den framstående designern Alexandre Mattiussi, utmärker sig genom sin särskilda avslappnade stil, autenticitet och vänlighet. Mattiussi, som fick sin utbildning hos Dior, Givenchy och Marc Jacobs, beslutade sig år 2011 för att lansera sitt eget varumärke. Namnet AMI Paris, som bär inte bara grundarens initialer utan också det franska ordet för "vän", fångar en specifik form av den typiska nonchalansen som är karakteristisk för den franska huvudstaden. Under åren har varumärket samarbetat med olika andra märken för kollektioner, inklusive det franska märket Moncler och SmileyWorld. Den distinkta hjärtlogotypen speglar det positiva budskapet från varumärket AMI Paris: optimistiskt, coolt, bekymmerslöst och i jakten på goda vibbar.

Fransk Nonchalans med AMI Paris Tröjor och Mer

AMI Paris erbjuder ett omfattande utbud av mode för både kvinnor och män, som suddar ut gränserna mellan avslappnat och chic. Kollektionerna omfattar en rad klädesplagg som är oumbärliga för garderoben, med en touch av sofistikerad parisisk chic. Från enkla t-shirts, sweatshirts, Oxford-skjortor, byxor med raka ben till klassiska smart-casual-jackor, har AMI Paris något för alla. Särskilt framträdande är de lyxiga och samtidigt mysiga AMI Paris tröjorna och sweatshirtarna, ofta tillverkade av bekväma ulltyger, som erbjuder både komfort och stil med sin oversized-design. Med sin kombination av modern design och klassisk elegans kompletterar AMI Paris smarta stilar på ett skickligt sätt.

Bläddra bland den aktuella urval av AMI-kollektionen här hos fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en länge närd önskan och beställ dina personliga måsten bekvämt online. För ytterligare information står vår kundtjänst gärna till ditt förfogande.