Alla Sala

Väskor, skor, solglasögon & accessoarer från Stella McCartney

Design istället för musik? Det låter allt ganska konstigt, men det är det inte alls. Svaret är Stella McCartney och hennes modemärke med samma namn. När det gäller den kända musikern Paul McCartneys dotter skulle man kunna tro att hon går i the Beatles fotspår, men hon går helt sin egna väg. Det ser man även på Stella McCartneys väskor. Hennes examenskollektion på St. Martins College of Art & Design presenterades av Naomi Campbell och Kate Moss.

Handväskor från Stella McCartney – vegetariskt mode

Men vad handlar egentligen vegetariskt mode om? Det är väldigt enkelt, Stella McCartney använder sig varken av päls eller läder i sina kreationer. Designern har redan uppnått mycket i sin karriär: Utvalda plagg från hennes nya kollektions såldes 2005 på H&M, hon sydde brudklänningen för vigseln av Madonna och Guy Richie och en kollektion hos Adidas tillhör sedan lång tid tillbaka till en del av hennes arbeten. Hon gör helt enkelt lite av varje och nu skapar den unga designern även otroligt vackra handväskor. Stella McCartneys handväskor är självklart av konstläder med underbara detaljer som kedjor eller är till och med dekorerade med Hawaii-tryck. Varje modell är annorlunda och det gör handväskorna från Stella McCartney till unika favoriter som med hög sannolikhet finns avbildade i kända modetidningar. Det är inte konstigt att även stjärnorna slåss om hennes handväskor. Hennes kollektioner har fått flera priser, vilket gör det tydligt att Stella McCartney sedan länge inte står i sin berömda pappas skugga. Hon har lyckats att skapa ett eget, omisskänneligt märke och det syns även på den nya must-have-kollektionen av väskor från Stella McCartney.

För mer information om våra Stella McCartney-väskor kan vår kundservice hjälpa dig på 0800 240 44 30. Upptäck hos fashionette – Tysklands störta webbutik för designerväskor & -accessoarer – förutom Stella McCartney, över 100 andra exklusiva designer som t.ex. Guess Collection, Joop!, Pinko och Boss.