Alla Sala

Väskor & accessoarer från AIGNER

Han var en ungarisk bokbindare och upptäckte på 30-talet sin kärlek till värdefull läder: Etienne Aigner. Så började tillverkningen av högkvalitativa AIGNER-väskor som njuter av att än idag ha högsta prioritet bland accessoarerna. Vi har inte glömt de vinröda AIGNER-handväskorna med den markanta A-hästskon som gjorde de så omisskänneliga. Efter andra världskriget utvandrade AIGNER med sin produktion till Paris, där Christian Dior upptäckte honom på grund av hans kollektioner. På 50-talet flyttade AIGNER till New York.

AIGNER – made in Germany

1965 sålde han sin firma till den tyska företagaren Heiner Rankl som grundade AIGNER GmbH i München. Så kosmopolitisk som företagshistorien är, är även lyxmärkets stil. AIGNER-väskorna finns ute på gatorna i jordens metropoler. Deras kvalitet, bredden på varianter och den värdefulla tillverkningen gör dem så tidlösa och populära. Handväskor från AIGNER framhäver stilsäkra storstadsbors lyxiga elegans. Varje ny AIGNER-kollektion berättar om lyx och girighet, om modemedvetenhet och nya trender. Märket är tidsenligt, modellerna leker med design och färg. Designstilarna är så olika som bärarinnorna själva. Välj ut din personliga favorit från den rika erbjudandepaletten. Beställ enkelt och bekvämt online hos fashionette.

För mer information om våra AIGNER-väskor kan vår kundservice hjälpa dig på 0800 240 44 30. Upptäck hos fashionette – Tysklands störta webbutik för designerväskor & -accessoarer – förutom AIGNER, över 100 andra exklusiva designer som t.ex. Tiger of Sweden, MCM, Pinko och Coccinelle.