Alla Sala

MAX MARA: EUROPEISK SKRÄDDARKULTUR

Max Mara, som grundades 1951 av Achille Maramotti i Reggio Emilia, har vuxit från en blygsam start till att bli ett av de ledande namnen inom lyxkonfektion. Maramottis vision var att integrera den amerikanska industriella processen i den europeiska skräddarkulturen för att skapa den italienska prêt-à-porter. Med ett skarpt öga för detaljer och en passion för kvalitet valde han herrrocken som det ikoniska plagget för kvinnans garderob. På 1960-talet grundade Max Mara sin kreativa studio för att utforska uttrycksfullheten och personaliseringen av ytterkläder. Under åren har företaget samarbetat med internationella designers och har alltid kännetecknats av sina högkvalitativa material och innovativa mönster.

Rena skärningar och sofistikerade fickor

Snygga silhuetter, eftertraktade tyger, hög kvalitet och italiensk elegans kännetecknar Max Maras designerplagg. Den här säsongen är det särskilt spännande väskor som efterfrågas - oavsett om det är väskor i den trendiga krokodillooken eller crossbodyväskor i spännande färger, hos Max Mara hittar varje kvinna den rätta väskan för sin stil! Oavsett vad du väljer har väskor, skor och accessoarer från Max Mara definitivt stilkaraktär.

OMISSKÄNNLIG STIL: MAX MARA SOMMARKLÄNNINGAR & MER

Max Mara står för tidlös elegans och italienskt hantverk. Särskilt under sommarmånaderna kännetecknas varumärket av de utsökta Max Mara sommarklänningarna, som förkroppsligar både enkel elegans och moderiktig sofistikering. Klänningarna är inte bara bekväma och luftiga, utan också eleganta och perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en formell tillställning eller en avslappnad dag på stranden. Färgpaletten, materialvalen och skärningarna på Max Maras sommarklänningar återspeglar märkets obevekliga strävan efter perfektion och skönhet. Märkets aftonklänningar imponerar också med sin lyxiga elegans. Max Mara har den rätta outfiten för varje tillfälle.

MAX MARA KAPPOR, VÄSKOR OCH SKOR

Max Mara-rockar har också med rätta ett utmärkt rykte. De är skickligt tillverkade av utsökta material och kombinerar moderiktig sofistikering med maximal komfort. Förutom den imponerande klädkollektionen erbjuder Max Mara också ett utsökt urval av väskor och skor. Väskkollektionen sträcker sig från eleganta handväskor till praktiska totes som erbjuder både funktionalitet och stil. Max Maras skokollektion är lika mångsidig och innehåller allt från eleganta stiletter till bekväma platta skor. Varje produkt, oavsett om det är en väska, sko eller plagg, tillverkas med största omsorg och hängivenhet för att säkerställa att de uppfyller Max Maras höga standarder och överträffar kundernas förväntningar.

Bläddra igenom det aktuella urvalet av Max Mara-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en önskan du länge haft och beställ dina personliga musthaves bekvämt online. Vår kundtjänst ger dig gärna ytterligare information.