Liebeskind

Alla Sala

Väskor från Liebeskind Berlin hos fashionette – urban chic varje dag

Trendmode från Berlin – det är Liebeskind Berlin. Det unga märket från Berlin-Kreuzberg är framgångsrikt över hela Europa och har numera avancerat från insidertips till kultmärke. Ansiktena bakom märket är designerna Julian och Johannes Rellecke och Semih Simsek. "Kreativ i Kreuzberg" är deras motto som de alltid lyckas uppfylla med sina kollektioner. Kvalitetstillverkningen och de bekymmerslösa, fräscha designerna har gjort de avslappnade accessoarerna så älskade. Inte för galet, utan vardagsdugligt, överkomligt prissatt och uttrycksfullt på sitt sätt – så presenteras väskorna från Liebeskind Berlin för storstadens modefashionistor. Individuellt, alltid med kärlek för detaljer och mode som sätter trender jämt.

Kreativitet från Berlin i högform – väskor från Liebeskind Berlin hos fashionette

Väskorna från Liebeskind Berlin är spännande, fräscha, fräcka och samtidigt av underbart hög kvalitet. Det spelar ingen roll de heter Saskia, Feline, Greta eller Ariane, väskorna heter inte bara som din bästa vän, de är det också. Liksom din bästa vän, är Liebeskind Berlin-väskorna alltid lika roliga att ha och det spelar ingen roll om du går och shoppar med din nya favoritväska eller tar med din till kontorsjobbet. Kultmärket vill skissa fram äkta favoritväskor för vardagen och lyckas exakt med det med varje enskilda kreation. Avslappnad elegans är nyckelordet för de populära väskorna från Liebeskind Berlin som i dagsläget är så högt i kurs eftersom de alltid imponerar med sin coola lyx och urbana chic.

  • Liebeskind Esther: den populäraste bland Liebeskind-handväskorna. Denna väska ger i alla variationer en fin figur. I vintage-stil eller rockigt med nitar är Esther den perfekta nybörjar-modellen.
  • Liebeskind Greta: Gretas goda själ finns alltid där för er. Med mycket utrymme och en oändlig färgmångfald är denna väska även en vardagshjälte.
  • Liebeskind Gina: Gina är Gretas lillasyster. Det gör inte att den är mindre älskad bland damväskorna från Liebeskind. Tvärtom är den särskilt perfekt i skolan eller på universitetet. Casual style at its best!
  • Liebeskind Liselotte: Med det härligt gammalmodiga namnet Liselotte kan man dra slutsatsen av att det är en riktigt praktisk väska. Modellen av nylon är faktiskt den perfekta carryall-väskan. Damväskan finns hos oss i regnbågens alla färger och är en definitiv långkörare.

Alltid något nytt: specialkollektionerna från Liebeskind Berlin

För att alltid kunna ge Liebeskind-väskorna en spännande känsla var gång, samarbetar märket gärna med kända bloggar eller andra märke för att skapa helt unika väskor. Tillsammans med märket Bellybutton skissade trendmärket från Berlin till exempel fram eleganta skötväskor så att unga mödrar inte skulle behöva avstå från sin älskade designerväska när de var ute. På våren 2014 tog sig bloggarna från This is Jane Wayne dessutom an att ta fram den perfekta väskan för vardagen. Dessutom ser de särskilt populära kollektionerna, som punk-kollektionen från hösten/vintern 2013, till att skapa uppror i modevärlden och är totalt slutsålda inom loppet av ett par dagar. Namnet Liebeskind är numera inget insidertips längre. Väskorna känner alla i Tyskland till. Med de vardagsdugliga designerna har Liebeskind förtjänat en topplacering bland de tyska märkena. Fashionette, som den ledande webbutiken i Tyskland, kände tidigt igen väskornas made in Germany-potential.

För mer information om våra Liebeskind-väskor kan vår kundservice hjälpa dig på 0800 240 44 30. Om du tycker om de eleganta handväskorna från Liebeskind kan du även titta bland andra märken som Longchamp, Boss eller MCM i vår webbutik.