Alla Sala

Väskor & accessoarer från Tommy Hilfiger hos fashionette

1984 grundade den amerikanska designern sitt framgångsmärke och förde tillbaka college-looken till affärerna. Tommy Hilfiger står för vintage och klassisk elegans. Tommy Hilfiger designar, helt i linje med all-American-stilen, enkelt mode utan krusiduller som passar för alla tillfällen. Även Tommy Hilfiger-handväskorna vittnar om den stilen. Designern har kämpat sig upp till toppen med sina innovativa idéer.

Från mode till handväskor och parfymer – överallt har Tommy Hilfiger ett finger med i spelet. Superstjärnor som modellen Gigi Hadid och Beyoncé Knowles gör reklam för hans unika kollektioner och har gett Tommy Hilfiger ett ansikte utåt på de stora plakatväggarna. Tommy Hilfigers typiska look är tidlös och han fortsätter att följa samma linje. Dämpade färger och klassiska jeans är modemärkets varumärken och kännetecknar även Tommy Hilfiger-väskorna.

Handväskor från Tommy Hilfiger – blå, vit och röd

Tommy Hilfigers trendfäger är kända och älskade över hela världen. Märket har på så vis fått många fans och är nu en permanent beståndsdel av den internationella modescenen. Den som en gång har börjat blir snabbt beroende och kan inte längre bli av med sitt beroende av Tommy Hilfiger-stilen. Det är överhuvudtaget inte nödvändig, eftersom man i slutändan ändå hittar allt vad man behöver i hans kollektioner. Perfekt utrustning i varje livssituation, det är du garanterad med de coola Tommy Hilfiger-väskorna. Väskornas variationsmångfald har definitivt inga gränser och det är därför inte alltid lätt för kvinnor att bestämma sig för en väska. Amerikanskt mode för alla som vill återuppliva college-stilen. Tommy Hilfiger har de rätta designerna för det och framför allt de passande väskorna.

För mer information om våra Tommy Hilfiger-väskor kan vår kundservice hjälpa dig på 0800 240 44 30. Upptäck hos fashionette – Tysklands störta webbutik för designerväskor & -accessoarer – förutom Tommy Hilfiger, över 100 andra exklusiva designer som t.ex. Lauren Ralph Lauren, Tory Burch, Anya Hindmarch och Coccinelle.