Alla Sala

Designerryggsäckar är inne igen. Shoppa alla modeller från retro till rockig online hos Fashionette

Även väskan på ryggen kan vara förtrollande. Den viktigaste modeaccessoaren är som bekant handväskan. Däremot har de klassiska bäralternativen som satchel- och crossbodyväskan fått riktig konkurrens under de senaste säsongerna – av en gammal bekant – ryggsäcken. Sedan en tid tillbaka är detta bekväma bäralternativ inte enbart populärt bland studenter och backpackers. Exklusiva märken som Prada och Moschino har gett nytt liv åt sina backpack-designer och presenterar nutida uppdateringar av de klassiska modellerna som ändå inte saknar det omisskänneliga kännetecknen som monogram-ankan och den avslappnade retro-looken. Även Kenzo, Gucci, Dolce & Gabbana m.fl. imponerar med trendiga designerryggsäckar som inte får glömmas bort i accessoarkollektionerna.

Oavsett om det handlar om en ryggsäck eller mini-ryggsäck, tyg- eller läderryggsäck, en variant av velourläder eller en av robust canvas-tyg – designerryggsäcken förenar den praktiska aspekten med stil och komfort i en väska och förser bäraren med en okomplicerad och samtidigt modemedveten stilkänsla. Feminina varianter som nylonryggsäcken från Prada eller maskulina designer som Bryant Backpack från Michael Kors imponerar trendmedvetna kvinnor och män lika mycket och ger ett coolt stil-statement till både avslappnade och eleganta outfits.

En symbios av stil och komfort – shoppa populära ryggsäckar hos Fashionette!

Oavsett om det handlar om avslappnat streetwear eller eleganta outfits, ryggsäckar kommer i alla former och färger och är därmed lätta att kombinera med olika stilar. Fashionistor bär ryggsäckar både i påsvariant till fräcka sommarkläder och jeansshorts och i lyxvariant av läder till kostym eller kjol. Därtill kan olika särdrag, såsom glänsande metallelement eller präglade läderytor, förstärka eller förminska unisex-karaktären hos ryggsäcken. Särskilt iögonfallande modeller som rycksäckar från MCM imponerar med sina nya exemplar med rockiga nitar och metalldetaljer medan Chloé-ryggsäckar verkar riktigt feminina. Den som gillar färgglada ryggsäckar hittar den rätta från Moschino samt fina modeller med kända figurer från popkulturen. Hos Fashionette hittar alla kvinnor sin drömryggsäck omedelbums.

Även riktiga fashionistor undrar följande: Hur rengör jag min ryggsäck?

När ryggsäcken är din och du har börjat använda den vill du naturligtvis ha glädje av den länge. Då har vi ett positivt meddelande: Våra designerryggsäckar är högkvalitativt tillverkade och kommer därför att vara din trogna följeslagare en lång tid framåt. Tar du hand om den kommer din ryggsäck att stråla som när den var ny även efter många mondeinsatser.

Det är viktigt att anpassa skötseln efter materialet. Läder kan du impregnera med ett speciellt sprej och på så vis skydda det mot fukt och smuts. Även ett passande skinnvårdsmedel kan få din ryggsäck att skina. Ryggsäckar av tyg och helt utan läderdelar tål att tvättas i ljummet vatten och med milt tvättmedel. Fodret kan du torka av med en blöt trasa.

Är du beredd på ett modeäventyr? Se då till att skaffa din drömryggsäck nu!

Eller vill du hellre ha en handväska som känns extra bekväm att bära? Då är en axelremsväska perfekt för dig!