Axelväskor

Alla Sala

Högst upp på topplistorna och evergreensen: de finaste axelremsväskorna hittar du hos Fashionette

Faye Bag från Chloé, Falabella Foldover från Stella McCartney eller Guccis axelremsväskor – våra favoritdesigners har sedan länge en axelväska som signaturmodell i sina kollektioner. Men vad är egentligen en axelväska? Flera modeller hamnar under namnet, som crossbodyväskan – en axelremsväska med extra låga remmar som kan bärs tvärs över överkroppen – eller axelväskan som du enkelt kan hänga över axeln och som går ända ner till höften ungefär. Eftersom man ofta kan justera axelremmen bestämmer du själv, beroende på önskad look, hur du vill bära väskan.

Fashionistor över hela världen uppskattar axelväskans fördelar eftersom dessa praktiska och trendiga väskor fungerar som den bästa blandningen av alla väskkategorier. Med ett rymligt utrymme och en siluett som går att variera har axelväskan en särskild fördel: Det spelar ingen roll om det handlar om en selfie, köpkassarna från din shoppingtur eller om en kaffe to go – du har alltid händerna fria! Eftersom vi älskar denna stilfulla och praktiska blandning erbjuder vi dig ett jättestort urval av populära och klassiska axelväskor och det 24/7!

Berömda märken eller nya designtalanger – Fashionette har axelremsväskan som du söker

Från unga designer som Anya Hindmarch till everybody's darling Michael Kors – hos Fashionette hittar du din favoritväska från ditt favoritmärke. Dessutom tycker vi att det är viktigt att erbjuda dig ett brett spektrum av designer och stilar. I slutändan har alla en helt individuella krav på sin styling och accessoarerna som fulländar den. Ska din axelremsväska snarare vara praktisk och diskret eller en trendig eye-catcher, av läder eller ädelt material, med bred rem eller en kedja, med nitar eller fransar? Vi har den perfekta axelremsväskan för dig! Se själv och upptäck det stora sortiment på axelväskor på Fashionette!

Hur bär man en designeraxelväska?

Det fina är att bara fantasin sätter gränser! Experimentera med din stil och använd din axelremsväska som en cool eye-catcher-accessoar. Oavsett om i crossbody-stil eller avslappnat på axeln – hur du bär den är helt och hållet upp till dig. Många axelremsväskor har, utöver den långa remmen som du kan justera som du vill, två handtag så att du även kan bära din favoritväska i handen.

Kika gärna runt i vårt paradis för designerhandväskor och hitta väskan som gör dig lycklig! Självklart kan du betala din axelremsväska via faktura eller välja att delbetala om du vill. Är kärlek vid första ögonkastet inte din grej och behöver du mer tid på dig för att bestämma dig? Då säger vi: Ta den tid på dig som du behöver – vi ger dig 30 dagars betänketid.