MCM Visetos

Alla Sala

Letar du efter en handväska med lagom mycket plats och som är av hög kvalitet? De nya MCM Visetos ligger och väntar på dig här hos fashionette!

MCM Visetos: väskan för alla dagar.

MCM designar lyxvaror såsom handväskor, skärp och skor i många olika utföranden. 1975 tog MCM:s grundare, Michael Cromer, fram en koffertprototyp som i första hand skulle vara elegant och enkel att bära. Den nya designen kom att bli en helt ny resväske-, väsk- och accessoarkollektion i finaste konstläder som kallades visetos. Bland MCM visetosprodukter hittar du allt från praktiska bärkassar och kvalitetsbälten till fantastiska portmonnäer som alla är både snygga och fina till vardags. Väskorna består av finaste kvalitetsläderimitation som du kan få i olika färger. Och ta en titt på innerfodret – här går alla önskningar i uppfyllelse. Loggan består av det numera legendära mönstret med ett band av lagerblad och MCM-monogrammet, mellan vilka svarta diamanter är utplacerade. I MCM visetos fantastiskt rika utbud hittar du axelremsväskor, börsar, ränslar, resväskor, skärp, pantoletter för dam och herr, kabinväskor och mycket mer.

MCM visetos är den idealiska följeslagaren för framgångsrika och aktiva kvinnor.

MCM visetosprodukter är härliga eftersom det handlar om ett lyxmärke som trots detta är tillgängligt och användbart, och underlättar för dig i din aktiva vardag. Reser du mycket behöver du accessoarer som hänger med. För oss är det viktigaste att du hittar en passande produkt som hjälper till att göra ditt liv lite bättre och lite smidigare. Därför tar vi mycket hänsyn till den praktiska aspekten. MCM visetos kan du alltid bära, vare sig du ska till kontoret, ut på stan eller ligga på stranden och bara vara. MCM visetos glänser vid alla tillfällen och får även dig att glänsa så där lite extra! Om du har en förkärlek för detaljer och stilfulla saker är dessa lyxartiklar som gjorda just för dig.