Alla Sala

Hitta designerplånböcker och plånböcker som matchar din handväska? Ovärderligt!

Var lägger du alla dina pengar när du inte vill spendera dem på alla möjliga saker? Att helt enkelt skrynkla ihop sedlarna och stoppa dem i byxfickan är nog inte den bästa och definitivt inte den snyggaste lösningen. Det är därför det finns underbara plånböcker i fina färger, former och mönster - t.ex. från Ted Baker eller andra märken och etiketter. Ibland är det inte så lätt att välja.

På fashionette kan du hitta fantastiska stilar från många välkända designers online. Du är också säker på att hitta rätt plånbok för din smak i de aktuella kollektionerna. Oavsett om det är små designerplånböcker eller större versioner med otaliga fickor, bestämmer du hur du föredrar att bära dina kort, ID-kort och pengar. De olika plånböckerna har också olika typer av fäst- och transportalternativ. Vissa kan bäras över axeln medan andra kan dingla löst mellan fingrarna.

Plånboken som en snygg accessoar för kvinnor

En vacker designplånbok är minst lika viktig som en matchande handväska när man tänker på hur många gånger om dagen man håller sin plånbok i handen. Du använder din plånbok otaliga gånger varje dag, till exempel när du köper frallor på morgonen eller tar med dig en kaffe. Helst ska du äga flera plånböcker som du kan matcha perfekt med din outfit. Naturligtvis ger vi dig inga stilriktlinjer, men plånböcker som är visuellt samordnade med din handväska och resten av ditt utseende ser bara riktigt bra ut!

Ska du gå ut utan väska idag? Inga problem, med en modern Wallet on Chain med ett elegant kedjehandtag eller en klassisk läderrem har du alltid med dig allt du behöver!

Minimalistiska och praktiska: Karthållare & kortfodral

Upplev elegans och funktionalitet i en klass för sig med en designad korthållare som på ett mästerligt sätt kombinerar stil och funktionalitet. Din trogna följeslagare för varje tillfälle, oavsett om du vill organisera dina kreditkort på ett tydligt sätt eller presentera dina visitkort på ett imponerande sätt. Louis Vuitton, med sin omisskännliga monogramprägling, erbjuder dig fodral som på ett elegant sätt kompletterar både din känsla för lyx och dina vardagliga behov. Hos MCM hittar du som älskar modern design kortfodral med den ikoniska Visetos-designen, som inte bara är ett blickfång utan också ett uttryck för trendmedveten understatement. För dem som älskar italienskt hantverk är Guccis korthållare mer än bara accessoarer - de är små konstverk som uttrycker din förkärlek för de finaste detaljerna och den bästa kvaliteten med sin GG-prägling och sina omisskännliga gröna och röda ränder. Och låt oss inte glömma det praktiska myntfacket - även de minsta skatterna kommer att hitta en säker plats här.

Det är upp till dig hur du organiserar din plånbok och vad du bär i den. Oavsett om den är fylld med otaliga kort och små souvenirer eller bara med de nödvändiga småpengarna - de olika modellerna gör det mycket enkelt att hålla ordning på saker och ting - och vi vet att det bokstavligen är halva jobbet. En elegant handväska har alltid varit ett utmärkt val som en passande present för speciella tillfällen.

Fler designermärken