Alla Sala

SWAROVSKIS STIL

Swarovski står för en oöverträffad mästerskap i kristallkonst, vilket återspeglas i varje smycke. Märket kombinerar traditionellt hantverk med ständig innovation för att skapa smycken som möjliggör för kvinnor över hela världen att dagligen presentera sig med en extraordinär stil. Varje skapelse är ett resultat av omfattande trendanalyser och modedesign som mynnar ut i gnistrande mästerverk. Den kontinuerliga utvecklingen av nya material och tekniker håller Swarovski i spetsen för kristallskapande, där varje halsband är ett bevis på elegans och kreativitet.

SWAROVSKIS HISTORIA

Swarovskis historia börjar 1895 med Daniel Swarovskis vision om att skapa "en diamant för alla". Denna vision revolutionerade kristallvärlden och formade designkulturen under årtionden. Swarovski halsband reflekterar livskänslan och stilen från olika epoker – från de gyllene tjugoåren till idag. Årtionden av kreativa samarbeten har inspirerat märket att skapa unika smycken som väcker beundran över hela världen.

SWAROVSKI HALSBAND – RENOMMERAT HANTVERK

Varje Swarovski halsband är ett konstverk som skapas genom noggrant hantverk och oöverträffad precision. Hos Swarovski överskrids ständigt nya gränser inom kristallkonsten. Här skapas dagligen nya färger, former och facetter. Tekniker som pärlbroderi, kristallpavé och exklusiva fattningar framhäver Swarovski halsbandens glans till fullo. Kärleken till detaljer garanterar högsta kvalitet för varje stycke. Denna expertis visas i varje steg av den kreativa processen, från den första skissen till det färdiga smycket. Swarovski halsband är inte bara smycken, utan uttryck för personlighet och stil, som i varje design berättar en större historia.

Bläddra igenom det aktuella urvalet av Swarovski-kollektionen här hos fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en länge närd önskan och beställ dina personliga måste-ha enkelt online. För mer information står vår kundtjänst gärna till ditt förfogande.