Du kan t.ex. söka efter designer, färger, modeller osv.:
  • "svart clutch"
  • "michael kors shopper"
  • "axelväska"
  • ...
Kategorier:
Produkter:
visa alla artiklar

fashionette använder både egna och cookies från tredje part för att du ska få bästa möjliga service. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies Stäng

Alla Sala

Service & Trygghet

  • Gratis Standardleverans och retur
  • Standardleverans: Beställningen är framme om 2–3 dagar
  • 30 dagars returrätt
  • Bekväm och säker betalning via Klarna
  • Trustpilot score: 3.8/5

Väskor, skor & accessoarer från Furla

Furla – det italienska traditionsmärket för tidlösa accessoarer av hög kvalitet för höga förväntningar. Furla utmärker sig genom höga förväntningar på kvalitet och klassisk elegans, alltid i kombination med det där lilla extra. Furla-väskor är perfekta accessoarer för modemedvetna kvinnor som värdesätter praktiska egenskaper samt hög kvalitet och som söker en tidlöst modern följeslagare. Oavsett om det gäller en handväska i den professionella vardagen eller shoppingturen på helgen, de älskade handväskorna passar perfekt både till din avslappnade outfit och till din affärslook. Användningen av ädla material och det kreativa genomförandet präglar de typiska accessoarerna och gör de till riktigt speciella följeslagare.

Handväskor från Furla – tradition som förnyar sig

Oavsett om de är i läder av hög kvalitet eller en slående PVC-variant – Furla-väskor har alltid varit iögonfallande och omisskännligt individuella. Utöver handväskorna från Furla, som inte går att förväxla, utmärker sig Furlas plånböcker med enkel, tidlös elegans och med fokus på den högsta kvaliteten. De värdefulla plånböckerna från Furla har alltid stått för klassisk värde. Tidlösa stilar med det där lilla extra är det italienska märkets kännetecken. Kvalitet, funktionalitet och elegans är genomgående konstanter i Furlas nya kollektion. Låt dig förtrollas av traditionell hantverkkonst och den italienska känslan för moderna höjdpunkter och upptäck din nya favoritaccessoar i vår senaste Furla-kollektion. Det går enkelt att beställa online hemifrån.

För mer information om våra Furla-väskor kan vår kundservice hjälpa dig på 0800 240 44 30. Upptäck hos Fashionette – Tysklands störta webbutik för designerväskor & -accessoarer – förutom Furla, över 60 andra exklusiva designer som t.ex. Fendi, Abro och Tod's.