Alla Sala

ARMBAND, MANSCHETTER OCH ARMRINGAR: DET STORA URVALET AV SMYCKEN FÖR DIN HANDLED

Det går inte att förneka: Accessoarer ger verkligen liv åt en outfit och ger dina kläder en personlig touch. Armbandssmycken är ofta i fokus, eftersom de sticker ut på handleden. Under årens lopp har det utvecklats allt fler modeller och typer av armband, som idag utgör mångfalden av smycken. Tidlösa klassiker är guldarmband och guldpläterade armband som imponerar med sin enkla elegans. Designerarmband bärs ofta tillsammans med andra smycken och smälter skickligt in i din kvällslook. Armband med länkkedjor passar för mer lekfulla stilar. Dessa designerarmband ger dig gott om utrymme, eftersom de blir iögonfallande med hängen. Gemensamt för alla olika designerarmband och armbandssmycken är att de är perfekta att kombinera med varandra. Layering-trenden gäller inte bara halsband! Du kan även kombinera matchande armbandssmycken på ett skickligt sätt och imponera med din stilkänsla. Berlocker a la Pandora och Thomas Sabo, initialhängen från PDPAOPLA eller enklare pärl- och guldhängen - det finns inga gränser för din fantasi.

DESIGNER MANSCHETTER & ARMBAND

Du kan uppnå särskilt moderna stilar med moderna manschetter i guld, silver och roséguld! Designermanschetterna kännetecknas av att du bara behöver sätta på dig dem. Du kan antingen bära manschetten på det klassiska sättet på handleden eller skapa särskilt spännande looker genom att bära designermanschetten lite högre upp på överarmen. Abstrakta mönster som de från Charlotte Chesnais har dessutom ett omisskännligt igenkänningsvärde. De moderna designarmringarna är i sig själva ett blickfång och kräver ofta inga ytterligare accessoarer.

KLASSIKER: LÄDERARMBAND

Läderarmband är en annan klassiker. Ofta flätade eller lindade flera gånger är designade läderarmband ett varierat alternativ till armband av guld, guldlegering eller andra ädelmetaller. Läderarmbanden skapar snabbt en spännande rocklook och fungerar både till vardagsoutfiten och som ett skickligt stilbrott till aftonklänningen i kombination med rockiga skor.

ARMBAND AV GULD, SILVER & LÄDER: HÖGKVALITATIVA MATERIAL FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Lika olika som typerna av armband och smycken är, lika olika kan kvaliteten på materialet vara. Alla designermärken hos fashionette har hög kvalitet och bästa utförande gemensamt, men de olika metallerna, lädren och pärlorna framhäver alla en annan stil. Designerarmsmycken är ofta tillverkade av fina, högkvalitativa material. En tidlös klassiker är guldsmycken, som inte bara aldrig förlorar sitt värde utan också överlever alla trender. Oavsett om det är gult guld, vitt guld eller roséguld - den ädla metallen talar för sig själv. Armbandssmycken av högkvalitativa guldlegeringar runt sterlingsilver eller rostfritt stål är visserligen lite billigare, men de saknar inte stil och design - de är perfekta för trendplagg. Finishen är också avgörande för vilken stämning ditt smycke får: slät, grov, hamrad. Metaller erbjuder oändliga möjligheter till finish. Släta ytor är idealiska för en mer klassisk look, medan grova eller hamrade ytor skapar en spännande look och omedelbart fångar blicken. fashionette erbjuder dig ett stort urval av olika designerarmband och armringar - det finns inga gränser för din stil.

FRÅN KLASSISKA ARMBAND TILL MODERNA IT-PIECES

Vissa ikoniska designerarmband har under årens lopp fått en kultstatus i modevärlden och är internationellt kända. Cartiers Love Bracelet är inte bara populärt bland modeikoner, utan har även nått ut till alla modeälskare. Det lyxiga armbandet är enkelt och spännande på samma gång, ett perfekt vardagsarmband. Mer lekfull design hittar du hos Chloé, till exempel med Knot Bracelet eller de personliga armbanden. Bottega Venetas ikoniska läder är naturligtvis också ett måste. Lyxhusets flätade läderarmband har länge haft kultstatus och ger snabbt din vardagslook det där lilla extra. Oavsett om det är bangle, bracelet eller armcuff - armbandsmycken från toppdesigners erbjuder dig ett brett utbud av kombinationer och avrundar skickligt dina modeutseende. Hitta armsmycken och andra produkter för män på fashionette nu.