Alla Sala

JEAN TOUITOUS VISION: FÖDELSEN AV VARUMÄRKET A.P.C.

A.P.C., som grundades 1987 av Jean Touitou, har etablerat sig som sinnebilden för fransk modekonst. Namnet A.P.C., som står för "Atelier de Production et de Création", återspeglar den djupa kopplingen mellan produktion och skapande som ligger till grund för varumärkets filosofi. Jean Touitous vision var att skapa mode som fokuserar på det väsentliga och som är både elegant och lätt att bära. Varje plagg som skapas under detta märke är ett bevis på hans passion och engagemang för kvalitet och äkthet.

ENKELHET MÖTER ELEGANS: DEN OMISSKÄNNLIGA STILEN HOS A.P.C.

Märket A.P.C. kännetecknas av sin enkla men avslappnade stil, som kombinerar förstklassig modekvalitet med ett puristiskt förhållningssätt. Den minimalistiska stilen kommer till uttryck i eleganta, höghalsade blusar, traditionella trenchcoats och bekväma hoodies. Den absoluta höjdpunkten i varje kollektion är ofta de trendiga A.P.C.-väskorna. A.P.C. representerar modern design som imponerar med sitt enastående hantverk och användningen av högkvalitativa material. Det är kläder för dem som uppskattar enkelhet, stil och hållbarhet.

A.P.C. VÄSKOR: EN SYMBOL FÖR KVALITET

A.P.C.-väskor är en sann symbol för tidlös kvalitet. De är tillverkade av högkvalitativa material som fint läder och är inte bara slitstarka utan också ett riktigt blickfång. Den minimalistiska design som A.P.C. är känd för återspeglas också i deras väskkollektioner. Med rena linjer, subtila detaljer och en palett som sträcker sig från jordnära till livfulla färger är de den perfekta följeslagaren för alla tillfällen. En särskild favorit är väskan "Demi-Lune", som är ett måste för modeentusiaster med sin halvmåneformade design och enkla estetik. Oavsett om det gäller vardag, kontor eller speciella tillfällen - med en väska från A.P.C. gör du alltid ett fashion statement.

A.P.C. MODE MED ANSVAR: DET GRÖNA LÖFTET

Sedan starten har A.P.C. alltid fokuserat på en balans mellan kreativitet, enkelhet och hållbarhet. Med övertygelsen att mode ska vara både miljömedvetet och socialt ansvarsfullt har A.P.C. vidtagit många åtgärder för att minska sitt ekologiska fotavtryck och agera på ett etiskt ansvarsfullt sätt. Detta kan ses i den föredragna användningen av naturfibrer och rå denim, den ökande användningen av ekologisk bomull och återvunnen kashmir och elimineringen av päls. A.P.C. har också lanserat initiativ som Butler-programmet och Recycling-programmet för att återanvända kläder och förlänga produkternas livscykel. Dessutom har A.P.C. beslutat att 2021 byta till återanvändbara väskor gjorda av 100% återvunnet material.

Bläddra igenom det aktuella utbudet av A.P.C.-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en önskan du haft länge och beställ dina personliga musthaves bekvämt online. Vår kundtjänst ger dig gärna ytterligare information.