Alla Sala

OFF-WHITE: DESIGNERMÄRKE, SKOR OCH VÄSKOR MELLAN SVART OCH VITT

Off-White grundades 2012 av Virgil Abloh i Milano och har sedan dess utvecklats till ett globalt modeimperium. Varumärket har sitt säte i Italien och säljs världen över i ansedda detaljhandelsbutiker. Det har blivit känt för sin unika positionering i "det grå området mellan svart och vitt" och är känt för sina innovativa och trendskapande designer. Abloh, som ursprungligen var kreativ direktör för rapikonen Kanye West, har präglat Off-White med en unik stil och en extra dos street-appeal. Sedan 2021 är den konstnärliga ledningen för Off-White under Ibrahim Kamaras ansvar, vars radikalt innovativa verk redan tidigare hade väckt uppmärksamhet. Kamara, känd för sin djärva förening av high fashion med det fullständigt oväntade, tillför ny kreativ energi till varumärket. Genom åren har Off-White samarbetat med många varumärken och designers, inklusive Nike, Levi’s, Rimowa, Jimmy Choo och till och med Ikea. Dessa samarbeten har bidragit till att etablera varumärket som en global aktör inom både dam- och herrmode, utan att kompromissa med distinktion och individualitet.

STILEN FRÅN OFF-WHITE: SOLGLASÖGON OCH SNEAKERS, HÖG MODE OCH STREETWEAR

Inget annat varumärke lyckas lika bra som Off-White med att balansera feminina och maskulina detaljer samt sportiga silhuetter. Blommiga eller graffiti-tryck på väskor? Båda är möjliga med det italienska varumärket, eftersom kontraster är hemligheten bakom varumärkets framgång. De avslappnade sneakersen och väskorna med "citattecken" har varit oumbärliga på frontraderna av modeshower i flera säsonger nu - inte konstigt att dessa It-plagg säljer slut på några sekunder. Inte bara tröjor, accessoarer och skor för män, utan även kvinnokläder från Off-White utmärker sig genom sin unika stil. Kollektionerna är en mix av hög mode och streetwear, med fokus på moderna silhuetter och högkvalitativa material. Plaggen är ofta prydda med det karakteristiska Off-White-logot, vilket gör varumärket unikt. Det är värt att nämna särskilt Off-White-solglasögonen. De är kända för sina vågade designer, högkvalitativa material och omisskännliga motiv. De är ett måste för varje modeintresserad och en central del av varje Off-White-kollektion.

Bläddra igenom det nuvarande urvalet av Off-White-kollektioner här på fashionette och hitta dina favoriter. Förverkliga en länge närskådad önskan och beställ dina personliga måsten bekvämt online. För ytterligare information finns vår kundtjänst gärna tillgänglig.