ÉMANOU MODE: IDÉN FÖR ÉMANOU UPPSTOD I ST. TROPEZ

ÉMANOU står för subtil förfinkning och tidlös design. Denna exklusiva kollektion av blusar skapades för moderna kvinnor som söker klass i enkel elegans. Bakom varumärket står Petra Szychułda, som med över 20 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa, skräddarsydda skjortor, lät sin kunskap flöda in i detta kvinnliga och kreativa varumärke. Under en inspirerande resa till St. Tropez sommaren 2020 växte visionen om en kollektion av blusar fram. Namnet ÉMANOU, inspirerat av franska, påminner om Szychułdas skjortföretag Emanuel Berg och platsen för dess grundande: Frankrike.

Grundarna Petra och Catrin lägger vikt inte bara vid designen, utan också vid etiken bakom sitt varumärke. Deras engagemang för hållbarhet och transparens återspeglas i deras produktionsprocess som börjar och slutar i Europa. På detta sätt säkerställs etisk rättvisa och ansvar längs hela leveranskedjan.

ÉMANOU BLUSAR: MODERN FÖRFINKNING MÖTER FEMININITET

ÉMANOU blusar personifierar stil och elegans. Varje blus, tillverkad av de finaste italienska tygerna, vittnar om en enastående kvalitet som syns i varje detalj. Skärpningen i snittet och mästerligt hantverk gör att varje blus inte bara är estetiskt tilltalande, utan också bekväm och hållbar.

ÉMANOU-blusar går bortom flyktiga modetrender. De är tidlösa men ändå moderna, vilket gör dem lämpliga för alla tillfällen, vare sig det är en formell möte eller en avslappnad kväll med vänner. De mångsidiga stylingmöjligheterna i kombination med den höga kvaliteten på designerna som tillverkas i Europa gör de omsorgsfullt utformade ÉMANOU-blusarna till riktiga måste-ha.

Bläddra igenom den aktuella urval av ÉMANOU-kollektionen här hos fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en länge kostrad önskan och beställ dina personliga måste-ha bekvämt online. För ytterligare information står vår kundtjänst gärna till tjänst.