FAMILJEHISTORIKEN BAKOM ARMA MODE

Med sin passion för kvalitet och detaljrikedom utmärker sig ARMA som ett varumärke för högkvalitativ dammode. Men ARMA Mode är mer än bara en etikett: Det är en familjehistoria. Varumärket grundades 1985 och bygger på gemensamma åsikter och övertygelsen att tidlös mode är en verklig skatt. Den andra generationen i familjen, Maral och Arden, företagsledarna för varumärket i dag, har revolutionerat förståelsen och arbetet med läder sedan deras far grundade ARMA. De definierar en mångfacetterad och modern lyxsmak och tror starkt på en framtid som prioriterar hållbarhet framför snabba modetrender. Det unika i branschen är att ARMA kontrollerar två tredjedelar av hela produktionsprocessen, vilket gör det möjligt för dem att snabbt och enkelt göra design- och tyrförändringar för att tillfredsställa återförsäljare och kunder.

ARMA MODE MED FOKUS PÅ HÖGKVALITATIVA LÄDERPRODUKTER

Lyxigt, mjukt läder, presenterat i nya färger, nya snitt och fräscha siluetter, är kännetecknet för ARMA. En speciell höjdpunkt i ARMA:s kollektioner är ARMA läderbyxor. De förenar raffinement och modernitet och tillsätter en touch av lyx till varje garderob. Oavsett om det är som stiliga läderleggings, avslappnade läderjeans eller eleganta läderbyxor i affärsstil, så erbjuder ARMA en mängd stilar som passar för varje tillfälle. Varje ARMA läderbyxa är noggrant tillverkad och visar kärlek till detaljer och hantverk som utmärker varumärket. Dessutom erbjuder ARMA ett imponerande urval av accessoarer, inklusive läderhandväskor och bälten, som förhöjer varje outfit. Förutom sina läderdesigner erbjuder varumärket stilfull damklädsel som eleganta yllekappor och jackor. Precis som fint läder som blir bättre med åren har även ARMA Mode vuxit och mognat med tiden. Så varje plagg är resultatet av noggrant hantverk och visar den kärlek till detaljer som gör ARMA unikt.

Bläddra genom det nuvarande urvalet av Arma läderkollektionen här hos fashionette och hitta dina favoriter. Förverkliga en långvarig önskan och beställ dina personliga must-haves bekvämt online. För ytterligare information står vår kundtjänst gärna till din tjänst.