Autry International

AUTRY SNEAKER – ÅTERLANSERING AV EN SKOKLASSIKER

Autry, ett varumärke som står för design, kvalitet och komfort, grundades ursprungligen i början av 1980-talet i Dallas, Texas, som ett varumärke för tennis-skor. Sedan dess har de särskilt gjort sig kända med sneaker-modellen "Medalist", känd som "skon med den amerikanska flaggan". Varumärket har sedan dess återlanserats av en grupp vänner som fascinerades av husets pionjäranda. De lät sig inspireras av sin forskning om vintage-produkter och förenade dessa med den senaste teknologin. År 2019 gjordes en återlansering av varumärket, och sedan dess är den ikoniska Autry-sneakern "Medalist" äntligen tillbaka i vitt! Idag har Autry utökat sitt sortiment och erbjuder förutom skor även en komplett kollektion av ready-to-wear-mode för både damer och herrar.

IKONISKA AUTRY-SNEAKERS OCH KOLLEKTIONER MED RETROLOOK

Autry fångar 80-talets charm samtidigt som de förblir moderna och aktuella. De vita Autry-sneakerna i varianten "Medalist" är ett perfekt exempel på varumärkets filosofi. De är enkla och tidlösa, baserade på en klassisk tennis-sko-design: vitt läder med en bekväm gummi-sula. Den perforerade tåboxen och den enkla designen på sidorna ger dem en sportig vintage-look. Autry-sneakerna i retrolook skapade genast en hype med sin lätta platå-sula, en liten USA-flagga och färgglada detaljer. Tack vare sin tidlösa design är Autry-sneakerna lätta att kombinera och utgör ett perfekt komplement till varje garderob. Förutom sneakers har Autry även introducerat modeller i lamm- och nubuckläder för en ännu mer exklusiv look. Dessutom har en komplett kollektion skapats som fördjupar dig i en ikonisk, tidlös atmosfär. Med Autry upplever du den perfekta mixen av vintage-charm och modern komfort.

Bläddra igenom det aktuella urvalet av Autry-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Förverkliga en länge närd önskan och beställ dina personliga måsten bekvämt online. För ytterligare information står vår kundtjänst gärna till tjänst.