Alla Sala

MARC JACOBS TOPPAR, VÄSKOR OCH PLÅNBÖCKER: PUNKAREN BLAND DESIGNERS

Fashionistas världen över ligger för hans fötter och väntar ivrigt på New York-designerns senaste genidrag. Hans mode och accessoarer är extravaganta och speglar perfekt designerns karaktärsdrag: Marc Jacobs, punkaren som får modescenen att darra. Världens kändisar slåss om positionerna och alla vill bara ha en sak - en bit av Marc Jacobs. Den kreativa mavericken som grundade märket med samma namn är mycket efterfrågad. Varje ny Marc Jacobs-kollektion får en att tappa andan; hans design förvandlar varje kvinna till en supermodell. Med all denna kreativitet och mångsidighet uppstår frågan: "Hur kommer Marc Jacobs på dessa idéer?" Han gav en gång svaret själv i en intervju. "Det är en instinktiv grej." Marc Jacobs modekonstnärskap är en gåva som gör honom så åtråvärd för modevärlden och hans kollektioner så ojämförliga.

OMISSKÄNNLIG: MARC JACOBS TYGVÄSKA OCH ANDRA ACCESSOARER

Även om alla hans designföremål är makalösa är det ett som sticker ut särskilt: Marc Jacobs tygväska. Den speglar också designerns uppfriskande självförtroende, eftersom denna Marc Jacobs väska presenteras med tydliga bokstäver som "THE TOTE BAG" - inte bara vilken väska som helst, utan THE tote bag par excellence. Andra Marc Jacobs väskor och klockor är lika mångsidiga i sin design och ändå alltid tydligt igenkännbara, det bästa exemplet är kameraväskorna från Snapshot-linjen. Marc Jacobs plånböcker är också riktiga blickfång.

DAMMODE FRÅN MARC JACOBS

Marc Jacobs - för glädjen i design. Det amerikanska modemärkets kollektioner är inte bara begränsade till accessoarer. Exklusiva skor för modemedvetna kvinnor ingår också i sortimentet. Oavsett om det är eleganta sneakers, pumps eller ankelboots så imponerar varje plagg med sitt omsorgsfulla utförande och antingen klassiska eller moderna design. Men det är inte allt: Marc Jacobs erbjuder också exklusiva klädesplagg. Cocktailklänningarna, blusarna, jackorna och T-shirtsen är designade med elegant understatement och kommer att bli nya klassiker i din garderob som kan bäras vid alla tillfällen. Och för den perfekta finishen? Ett par solglasögon från det mångsidiga urval som Marc Jacobs har att erbjuda.

Bläddra igenom det aktuella utbudet av Marc Jacobs-kollektionen här på fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en önskan du haft länge och beställ dina personliga musthaves bekvämt online. Vår kundtjänst hjälper dig gärna med ytterligare information.