Seven for all Mankind

Alla Sala

7 FOR ALL MANKIND JEANS & CO. – DE POPULÄRA DENIMLOOKEN HOS FASHIONETTE

Fördjupa dig i den fascinerande världen av 7 for All Mankind och upptäck ett exklusivt urval av högkvalitativ dammode. Sedan grundandet år 2000 har varumärket etablerat sig som ett välrenommerat namn inom denimprodukter. Lyx, stil och kvalitet representeras på ett unikt sätt.

7 for All Mankind Jeans och andra denimplagg presenterar sig i en omisskännlig look som förenar klassiska element med modern design. Bland de exklusiva jeansmodellerna hittar du exempelvis skinny jeans, boyfriend-cuts och bootcut-stilar. Varje 7 for All Mankind Jeans är en modeuttalande i sig själv, tillverkad av högkvalitativa material och precist bearbetad. Förutom jeans erbjuder 7 for All Mankind även annan damklädsel och accessoarer för att fullända din look. Oavsett om det är stilfulla blusar, toppar, jackor eller kappor – varje detalj är noggrant utvald för att skapa en exklusiv outfit.

7 FOR ALL MANKIND: DENIM JEANS PÅ NYTT VIS

Hos 7 for All Mankind står hållbarhet i fokus. Mottot "for all Mankind" återspeglar varumärkets engagemang för miljövänliga metoder och socialt ansvar. Genom att använda högkvalitativa material i produktionen av 7 for All Mankind Jeans har de påverkat den premium-denim-sektorn. De sätter mål som att minska vattenförbrukningen, använda återvunna material och främja rättvisa arbetsvillkor. Dessutom engagerar de sig i miljöskyddsinitiativ och förbättrar livsvillkoren för människor världen över. Deras mål: att med 7 for All Mankind Jeans och andra högkvalitativa looks sätta en prägel på mode som inte bara är vackert, utan också miljövänligt och etiskt.

FRÅN KALIFORNIEN FÖR "ALLA MÄNNISKOR"

Varumärket 7 for All Mankind grundades år 2000 i Los Angeles. Designers Glasse, Koral och Dahan har lyckats förverkliga en unik vision av premium-denim. Inspirerade av Kaliforniens skönhet och Hollywoods framstående elit har de förenat tidlös elegans med en urban touch.

Med sin passion för innovation och kreativitet har designerna gjort 7 for All Mankind till ett välrenommerat varumärke, känt världen över för sin utsökta denim och högkvalitativa dammode. Genom sitt strävande efter högsta kvalitet, sin omsorg om detaljer och sin ständiga sökande efter nya tekniker inspirerar de modeentusiaster över hela världen.

Bläddra igenom det nuvarande urvalet av 7 for All Mankind-kollektionen här hos fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en länge närd önskan och beställ dina personliga måsten bekvämt online. För ytterligare information står vår kundservice gärna till tjänst.