Philipp Plein

PHILIPP PLEIN – EXTRAVAGANS HAR ETT NAMN

Philipp Plein står i den högkvalitativa mode- och accessoarvärlden för en unik blandning av extravagans och elegans. Den tyska designern Philipp Plein, född 1978 i München, har sedan han grundade sitt märke år 2004 gjort ett namn för sig som är synonymt med lyx och vågad design.

Märket Philipp Plein erbjuder ett brett sortiment av produkter som sträcker sig från damkläder till accessoarer, skor och klockor. Pleins mode är känt för sina djärva och kreativa utformningar. Det är dominerande och vilt, med ett starkt fokus på sex appeal. Stora tryck, transparens, läder, latex, glitter och glamour är karaktäristiska element i hans kollektioner. Philipp Pleins kollektioner syftar till glamorösa framträdanden, med trendiga klockor, skor och accessoarer som utstrålar elegans och lyx.

PHILIPP PLEIN KLOCKOR OCH SKOR

Särskilt framträdande är Philipp Plein klockor och skor. Skokollektionerna kännetecknas av sin djärva estetik och användning av högkvalitativa material. De är inte bara ett modeuttalande, utan också ett uttryck för individualitet och självförtroende. Philipp Plein klockor, som förenar elegans och precision, speglar Pleins kärlek till detaljer och hans engagemang för kvalitet. Varje stycke är ett konstverk som består tidens test och lämnar ett bestående intryck.

Philipp Plein har säkrat en fast plats i high-fashion-världen genom sina distinkta designer och sin förmåga att förena lyx och avantgarde. Hans skapelser är en hyllning till den moderna personen som besitter mod, oberoende och en utpräglad känsla för stil.

Bläddra igenom det aktuella urvalet av Philipp Plein-kollektionen här hos fashionette och hitta dina favoriter. Uppfyll en länge närd önskan och beställ dina personliga måste-ha bekvämt online. För mer information står vår kundtjänst gärna till ditt förfogande.